Ure

Her finder du vores fede udvalg af forskellige herreure i flere forskellige kvaliteter og fra flere forskellige brands. Vi fører blandt andet ure fra Sparco, Clawgear og Luminox, hvilket betyder der er lidt af hvert og til enhver. 

Vores udvalg er primært til mænd som gerne vil have et virkelig lækkert ur! 

 

Vores bedste urbrand er det amerikanske Luminox Watches som laver virkelig gode ure med schweizisk urværk. Ure fra Lumniox har et taktisk præg over sig, hvilket giver et unikt og fedt look. Alle amerikanske Frømænd (Navy Seals) får faktisk et Luminox ur når de er færdige med deres BUD S træning, hvilket er et kvalitetsstempel udover alle grænser, for hvis nogen får testet holdbarheden på sådan et ur, så er det helt sikkert Navy Seals! 
De har i 2020 lavet et samarbejde med den kendte outdoorekspert Bear Grylls som har lavet en serie ure med et mere adventure og friluftspræg, hvilket er blevet virkelig fedt - Disse er selvfølgelig i vores sortiment. 

Hvorfor købe dit næste ur hos Armytags.dk? 

Hos os får du altid skarpe priser uanset hvilket ur du vælger! Vi forsøger altid at være med på prisen så du ikke kan finde uret billigere hos andre forhandlere. Hvis du alligevel skulle finde en af vores ure billigere andetsteds, så matcher vi selvfølgelig prisen inklusive fragt! (Hos os får du nemlig gratis fragt allerede ved 399,-). Du skal bare skyde os en mail på info@armytags.dk med et link, så klarer vi den hurtigst muligt, så du kan få dit lækre ur! 

Vi har mange leveringsmetoder og betalingsmetoder, så der er helt sikkert noget for dig! 


Ure