Paracord

Her finder du vores store udvalg af paracord snor, som også kaldes faldskræmsline eller knyttesnor. Oprindeligt blev Paracord faktisk opfundet til amerikanske soldater under 2. Verdenskrig som brugte det som netop faldskærmsline. Mange soldater tog faktisk deres paracord med når de var landet (hvis tiden var til det) da man fandt ud af det kunne bruges til alverdens sager, eftersom det har en stor brudstyrke, faktisk helt op til 250 kg på en Type III 550 paracord (som er den mest normale)

Hvad bruger man Paracordsnor til? 

Paracordsnor kan bruges til utallige sager dog sælger vi meget til folk som ønsker at lave deres egne overlevelses armbånd. Men udover det kan det bruges til mange forskellige ting når du er ude i naturen, som knivskede. Tænk bare på alle de steder hvor faldskærmsline kan sidde hvor man kan flette det sammen på alverdens måder og i forskellige farver! 


Paracord har en stor brudstyrke hvilket gør at man kan bruge det til at trække med, at holde tunge ting på plads osv - Faktisk har meget af vores Paracord snor fra EDCX en brudstyrke på hele 250 kg, hvilket er ekstremt meget for en lille snor på 4 mm i diameter! 

 

Faktisk er det noget nær kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan bruge paracord snor til! 

 

Hvilke typer faldskærmssnor findes der? 

Der findes mange forskellige typer af paracord, hvor den mest solgte og mest brugte er Paracord 550 (kan også hedde Type III 550), som har en brudstyrke på 250 kg og har 7 indersnore. 

 

Hos os finder du dog også nogle special paracord hvor vi både har Flamecord og bungeecord


Vores Flamecord er en paracord snor med en brudstyrke på 150 kg men hvor indersnoren i bund og grund er en væge som man kan tænde, altså kan du bruge snoren til at tænde f.eks. et bål med og det kan endda være vådt uden problemer 

 

Vores Bungeecord er en special paracord som har en brudstyrke på 150 kg, men snoren er elastisk og fleksibelt sådan den kan strække sig op til 80-100%. 

 

Hvorfor købe din paracord hos Armytags.dk? 

Vi ønsker at være din foretrukne forhandler af paracord. Det betyder vi har prismatch hvis du finder samme produkt hos en anden dansk forhandler så matcher vi prisen inklusive fragt - Bare smid os en mail på info@armytags.dk med link, så klarer vi den! 

Derudover har vi altid paracord på lager til gode priser og med masser af forskellige leveringsmetoder uanset om det er til pakkeshop eller direkte hjem i postkassen også til fornuftige priser.


Paracord