Dogtags til kæledyr

Velkommen til vores sektion med dog tags til kæledyr

Her i denne kategori finder du et udvalg af dogtags som er specielle til dyr. Fælles for alle dogtags i kategorien her er at de ikke kommer med kæder, men derimod kommer med en 20 mm springring, således du kan sætte den direkte i et halsbånd f.eks.

Du finder både de klassiske US Army Dogtags som man kender fra det amerikanske militær og utallige spil og film. Men vi har også Shiny Dogtags som har en mere blank overflade som skinner. Du kan også få dogtags i forskellige farver, sådan de passer til dit kæledyr. 

 

Alle vores dogtags er produceret i gode materiale, fornuftige specifikationer og i høj kvalitet! Vi har helt sikkert et hundetegn der passer til lige nøjagtigt dit kæledyr! 

Hundetegn med egen tekst! 

Hos Armytags.dk får du altid mulighed for at skrive din helt egen tekst på dogtagget til din hund, din kat eller et hvilken som helst kæledyr! Vi laver alle dogtags med prægning, som betyder at man forhøjer de forskellige tegn vi kan lave, som er hele alfabetet, tal samt forskellige specialtegn, herunder både Æ, Ø, Å, Ö og Ä samt både et hjerte og et kors. 

Der er plads til 14 tegn på hver linje på de fleste af vores tags, men på mini tags er der "kun" plads til 10 tegn, så den er god til mindre dyr og kortere tekster. 

Lovgivning omkring identificering af dit kæledyr

I Danmark er det lovpligtigt at du skal få din hund både mærket og registreret fra den er 8 måneder gammel. Derudover skal din hund bære halsbånd med et skilt hvorpå der som minimum skal være ejers navn og adresse, sådan man altid kan identificere hvor hunden kommer fra. Læs mere om hundeloven lige her (Husk det er under eget ansvar at holde sig ajour med loven)


Paragraf 1 siger følgende: 
§ 1. Besidderen af en hund skal sørge for, at hunden, inden den er 8 uger gammel, er mærket og registreret. Besidderen af en hund skal endvidere sørge for, at hunden, fra den er 4 måneder gammel, bærer halsbånd forsynet med et skilt, der angiver besidderens navn og adresse.


På de fleste af de hundetegn vi sælger plejer man at skrive både hundens navn, navn på ejer, adresse samt telefonnummer, sådan man nemt kan komme i kontakt med ejeren hvis hunden skulle løbe hjemmefra. Og man kan stadig også snakke med hunden og kalde den sit rigtige navn. 


Dogtags til kæledyr