Armytags støtter:


Hos Armytags & vores søstervirksomheder ønsker vi at støtte forskellige projekter, sportsforeninger for at udbrede vores brand samt hjælpe hvor vi kan. Vi har forskellige projekter samt foreninger vi har valgt at støtte for at udvide Netværk .

 

 

Sportsklubber:

Herning-Ikast Håndbold

Handelshuset Aulum/Armytag har igennem et par år sponsoret Herning-Ikast Håndbold, hvor engagementet er blevet større. Det betyder Armytags har billetter til kampene, er kampsponsor samt har haft det professionelle håndbold hold ude på vores airsoft bane Battleground Airsoft til et firmaarrangement med fokus på Teambuilding. 

 

Team Tvis Holstebro

Handelshuset Aulum/Armytags Støtter Team Tvis Holstebro med et mindre sponsorat.

 

Projekter/Forening:

Handelshuset Aulum/Armytags støtter lokalsamfundet og har givet et bidrag til den årlige tilbagevendende begivenhed i Aulum - Rock i Aulum Lystanlæg

​​​​​

Handelshuset Aulum /Armytags støtter det danske projekt Danstar, som er en gruppe studerende fra DTU der ønsker at deltage i Spaceport America Cup i 2019, hvor man skal bygge en raket som skal flyve 9 km op i luften.
Handelshuset Aulum har sponsoreret 2 stk Dye 1,5 L tryktanke til projektet

Handelshuset Aulum/Armytags søtter Miljøvenlig Pakning. 

Dette betyder for os at vi forsøger at benytte papkasser som vi selv har modtaget med varer til at sende ud til kunder i. Det betyder også at vi genbruger al pakkemateriale og benytter det i pakning af egne varer til kunder - Herunder aviser osv.