Handelshuset Aulums medarbejdere:

Ønsker du at vide hvem der står bag Handelshuset Aulum og få et bedre kendskab til dem, så er du kommet det helt rigtige sted hen.. Handelshuset Aulum/Outdoorstore/Armytags/Battleground Airsoft består af 4 medarbejdere som har en del erfaring tilsammen indenfor Airsoft og outdoor. 

 

Kenneth Storm Jessen

Titel: Ejer af Handelshuset Aulum

Beskrivelse:

Kenneth er virksomhedens General. Han overtog virksomheden efter sin bedstefar Bjarne d. 1/1-17. Kenneth har været en del af delingen igennem snart mange år, med et lille afbræk på 3 år! Kenneth har en del hatte på hvor han står for Indkøb, Strategi og den daglige ledelse. Han spiller en smule airsoft når tiden tillader det, men primært at han at finde i butikken. 

Fang Kenneth her

Kristian "Don" Ørsø Nibe

Titel: Butiksmedarbejder / Baneboss
Beskrivelse:

Kristian "Don" Ørsø Nibe er Handelshuset Aulums multi-arbejder. Kristian er inkarneret Airsofter og spiller på holdet Hunters 31I73! Don har været ansat hos Handelshuset Aulum en del år og kender derfor virksomheden og produkterne utrolig godt. Hans viden er ikke kun i airsoft afdelingen men også i både outdoor og fiskeriafdelingen hvor han må være flokkens ekspert!

Fang Kristian her:

Nikolaj "Fugl" Vedel-Nielsen

Titel: Teknikker & Salg 
Beskrivelse:

"Fugl" er virksomhedens nyeste medarbejder. Han har en god erfaring fra branchen og har igennem et års tid været en del af S.H.F banen, hvor han har været spilleder. Fugl har en solid viden omkring Airsoft generelt samt har en stærk viden omkring IT, en afdeling han også kommer til at stå for i fremtiden! Fugl kommer derudover på vores airsoft bane som Spilleder i fremtiden. 

Fang Fugl her: