Handelshuset Aulums medarbejdere:

Ønsker du at vide hvem der står bag Handelshuset Aulum og få et bedre kendskab til dem, så er du kommet det helt rigtige sted hen.. Handelshuset Aulum/Outdoorstore/Armytags/Battleground Airsoft består af 4 medarbejdere som har en del erfaring tilsammen indenfor Airsoft og outdoor. 

 

Kenneth Storm Jessen

Titel: Ejer af Handelshuset Aulum

Beskrivelse:

Kenneth er virksomhedens General. Han overtog virksomheden efter sin bedstefar Bjarne d. 1/1-17. Kenneth har været en del af delingen igennem snart mange år, med et lille afbræk på 3 år! Kenneth har en del hatte på hvor han står for Indkøb, Strategi og den daglige ledelse. Han spiller en smule airsoft når tiden tillader det, men primært at han at finde i butikken. 

Fang Kenneth her

Tom Jørgensen

Titel: Teknik-geni
Beskrivelse:
Tom har arbejdet hos Handelshuset igennem snart 5 år. Han har igennem snart mange år været inkarneret airsofter/hardballer og må især kendes som en sniper når han er ude på banen. Tom bliver af mange betegnet som en af Danmarks bedste mekanikkere/teknikkere! Han har et kæmpe flair for at reparere og ikke mindst tune airsoft geværer, pistoler og snipere. Så hvis du skal have lavet en opgradering eller et råd om reparation af dit nuværende gevær, så er det Tom der er manden at høre efter. 

Fang Tom her:

Kristian "Don" Ørsø Nibe

Titel: Butiksmedarbejder / Baneboss
Beskrivelse:

Kristian "Don" Ørsø Nibe er Handelshuset Aulums multi-arbejder. Kristian er inkarneret Airsofter og spiller på holdet Hunters 31I73! Don har været ansat hos Handelshuset Aulum en del år og kender derfor virksomheden og produkterne utrolig godt. Hans viden er ikke kun i airsoft afdelingen men også i både outdoor og fiskeriafdelingen hvor han må være flokkens ekspert!

Fang Kristian her:

Nikolaj "Fugl" Vedel-Nielsen

Titel: Teknikker & Salg 
Beskrivelse:

"Fugl" er virksomhedens nyeste medarbejder. Han har en god erfaring fra branchen og har igennem et års tid været en del af S.H.F banen, hvor han har været spilleder. Fugl har en solid viden omkring Airsoft generelt samt har en stærk viden omkring IT, en afdeling han også kommer til at stå for i fremtiden! Fugl kommer derudover på vores airsoft bane som Spilleder i fremtiden. 

Fang Fugl her: