Dogtags til dig

Velkommen til vores dogtag sektion

Du finder her vores forskellige typer dog tags til dig. Vi har altid et stort udvalg af forskellige typer tags i sortimentet. Det er alt fra de klassiske US Army dogtags som man kender fra utallige film, spil og næsten vigtigst fra det amerikanske militær! VI har også WWII dogtags som amerikanerne benyttede under 2. Verdenskrig, farvede dogtags kan også findes - Og sidst men bestemt ikke mindst, så er vi de eneste på det danske marked som har originale danske dogtags, altså de kadaverskilte som udsendte danske soldater får udleveret inden de skal udsendes. 

Dog tag med egen tekst

Hele vores sortiment af dogtags bliver næsten altid leveret med din EGEN personlige tekst. VI har en speciel prægemaskine som løfter bogstaverne op, hvilket giver en gravering så man kan se det - Ligesom du måske kender fra film! Når du køber dogtags med din egen tekst er det med i prisen og koster derfor ikke ekstra. 

Du har altid mindst 5 linjer at skrive på hundetegnene, så der er masser af mulighed for at skrive lige netop det du ønsker. 

Vores specielle prægningsmaskine har som noget nyt også mulighed for at lave nogle få specialtegn så som Æ, Ø og Å samt Ä og Ö. Sidst men ikke mindst har vi også mulighed for både at lave et hjertye ♥´og et kors ✝

Hvad bruges dogtags til? 

Et dogtag kan bruges til alverdens ting, det er noget nær kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan bruge den til. Det mest normale er klart at folk køber den som en smart og tidsløs halskæde til at gå rundt med. Men de kan også bruges til f.eks. gaver til dåb og konfirmationer. Man kan også bruge den som en nøglevedhæng eller et navnetag til sin kuffert (så er man unik og kufferten er nem at finde) 


Dogtags kan også bruges når man er ude og dyrke motion i forhold til hvis uheldet skulle være ude og der sker noget - Det kan f.eks. være på en cykeltur eller en løbetur, så har man noget på sig med sit navn, et telefonnummer til en pårørende eller allergier og lignende. Dette kan også gøre sig gældende hos demente og ældre som måske kan have svært ved at finde hjem igen. 


Dogtags til dig