Armbånd

Her finder du vores lækre udvalg af forskellige fede herrearmbånd! Vi har et stort udvalg af Paracord armbånd som jo i bund og grund er lavet af faldskærmsline! 

Det smarte ved at have et armbånd af faldskærmsline (som også kaldes for overlevelsesarmbånd) er først og fremmest at den næsten intet vejer, men den har også en brudstyrke som er ekstremt høj, faktisk oppe over 200 kg, hvilket gør armbåndene brugbare i forskellige situationer hvor du har brug for det, da armbåndets paracord kan foldes i ud længden så det kan bruges. 

 

Vores armbånd findes i forskellige varianter med forskellige fede features, men de findes også i forskellige farver, så vi er sikre på du finder en model lige til dig, uanset om du er til sort, grøn, tan eller andre fede farver fra sortimentet! 


Hvorfor købe et Armbånd hos Armytags.dk?

Vi ønsker at sælge og levere dit næste armbånd, derfor får du hos os altid gode priser og hurtig levering. Du kan faktisk få leveret dit nye armbånd med enten GLS, Bring eller DAO til både pakkeshop eller hjemmelevering til konkurrencedygtige priser! 

 

Hvis du skulle finde armbåndet billigere hos en anden forhandler, så matcher vi gerne prisen inklusive fragt. Gælder kun danske virksomheder som også har varen på lager. Hvis du vil gøre brug af vores prismatch, så sender du os bare en mail på info@armytags.dk med et link til produktet, så klarer vi den 

 


Armbånd