Black Friday

Black Friday er i 2020 fredag d. 27. November. Vi lover at Black Friday 2020 bliver et brag af tilbud med masser af lækre produkter som er sat laaaaaaaaaangt ned! 

 

Hvad er Black Friday? 

Sort Fredag også kaldet Blackr Friday er kendt blevet kendt over hele verden som efterårets største udsalgsdag både i butikker men også over nettet! Selve Black Friday er et amerikansk fænomen som opstod tilbage i 1960'erne og som faktisk falder sammen med amerikanernes Thanksgiving. Dagen er også startskuddet til julehandlen. 
Oprindelsen af selve navnet Black Friday er meget anerledes end hvad man forventer, eftersom navnet faktisk er fra poltiiet som kaldte denne handelsdag Black Friday grundet alt det trafikkaos det desværre medfulgte! 


I dag har mange lande i verden taget Black Friday til sig. Det er i år 3 gang Handelshuset Aulum deltager i udsalget og med stor success! Vi leverer nemlig en del af vores produkter til nogle fantastisk lave priser, så du kan gøre en virkelig god handel og måske få nogle af julegaverne hjem inden juleracet for alvor starter! Det kan også være man bare lige ønsker at give sig selv en tidlig julegave og det skal der jo være plads til! 

Hvordan bliver du klar til Black Friday? 

Vi anbefaler hos os at du inden dagen kommer har oprettet en konto hos os og er blevet en del af vores kundeklub, da dette gør tingene meget hurtigere, eftersom du så ikke skal indtaste alle dine oplysninger ved et køb. Derudover, hvis du er medlem af kundeklubben, modtager du jo 4% bonus som kan benyttes ved næste køb! Bonussen bliver givet uanset om der er tilbud/udsalg osv på vores produkter i forvejen! Se det kan godt betale sig! 
 

En anden vigtig ting, hvis du allerede har en konto hos os, er at det er en god idé lige at have været logget ind og få opdateret alle dine data. Det kan være din adresse, e-mail eller telefonnummer! Det er en god idé da du så får dine varer leveret det rigtige sted og får e-mails og SMS adviseringer. Alt dette finder du under "Min Konto" og "Mine Oplysninger" 

 

Sidste ting - Husk vi også har en fysisk butik, hvor du kan komme forbi og se varen inden den købes - Ellers har vi selvfølgelig masser af tilbud i butikken som er værd at køre efter! Vi lover en mega fed dag med masser af tilbud i hvert fald.!