20%
Webley VMX Quantum, D-RAM, Sort

Webley VMX Quantum, D-RAM, Sort

1.439,20 DKK 1.799,00 DKK

Spar

19%

Klarna

Lækkert sort luftgevær fra Webley med en udgangshastighed på hele 300 m/s! Bygget i lækkert kvalitet med 2-delt aftrækkersystem og har en gascylinder.

Model/Varenr.: 18656
Vægt: 2.95 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager
stk

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Kategori: Opgraderinger

Varer
Pris
Note
Antal

Kategori: Ammunition

Varer
Pris
Note
Antal

Webley VMX-24J Quantum luftgevær med gascylinder. Geværet her bliver ladet ved at "knække" løbet og herved fyldes en cylinder. Dette giver først og fremmest en bedre affyring eftersom rekylet er mindre. En anden rigtig god ting ved dette er at der ikker er nogen fjeder der bliver slap med tiden. Denne holder samme tryk ved alle skud.

Luftgeværet er lavet ud af en god kvalitet af Syntetisk ambidextrous plast med en gummibagkappe som tager noget af reyklet fra geværet og gør det mere behageligt at sigte. Geværet er med riffelgang som giver haglet et bedre spin og giver geværet mere præcision.
For at optimere præcisionen har man også valgt at lave et 2-delt aftrækker, sådan man kan trykke den første del ind og så finindstille sin position inden man trykker det sidste sådan der bliver skudt.

 

Geværet her er lidt specielt ved at have en lækker lyddæmpende front på geværet. Dette giver også det lidt specielle, men moderne og lækre udseende.

Udgangshastighed 300 m/s
Længde 1090 mm
Skudmetode Single Action
Vægt 2950 gram
Løbslængde 450 mm
Materialer Metal og Plast

Kunder der har købt dette produkt har også købt