Ranger 4,5 mm luftgevær

Billige begynder luftgevær fra Max Ranger!

Luftgeværerne fra Max Ranger er produceret i Kina og er derved også, som prisen afspejler, en del af den billigste ende af vores store udvalg af luftgeværer fra mere anerkendte firmaer. Max Ranger luftgeværerne her er tidligere også kendt som SnowPeak luftgeværer som igennem tiden har været utroligt populære luftrifler! Udvalget af luftgeværer fra Max Ranger er ikke så stort, men derved kan priserne holdes nede og man får en helt fint begyndergevær til at lære og finde ud af om man synes det er spændende og sjovt at skyde med luftgevær til fremtiden.

Se vores fulde udvalg af luftgeværer. 

 

Hvorfor købe dit nye luftgevær hos os?

Du skal købe dit nye luftgevær hos os fordi du gerne vil have en fantastisk god service hvor intet spørgsmål er for dumt til at spørge via telefon, mail eller måske et besøg i vores store butik i Aulum. Vi ønsker at du får købt netop det luftgevær der passer til dig, hvilket kan gøre ved at komme en tur forbi butikken og få følingen af hvordan luftgeværet passer til dig inden du køber det. Hvis du kommer i butikken kan du også finde vores store udvalg af hagl/ammo til dit luftgevær. Vi vil meget gerne rådgive netop dig til hvilket hagl der passer godt til dit formål med 4,5 mm luftgeværet.
Sidst men ikke mindst, så skal du købe dit nye luftgevær hos os fordi vi har Danmarks bedste priser! - Hvis du finder det billigere et andet sted, så yder vi Prismatch, som du kan læse meget mere om her.

 

Lovgivningen omkring luftpistoler og geværer?

Vi gør altid en dyd ud af at alle love bliver overholdt og du som køber ved hvordan reglerne er skruet sammen! Men for at gøre det klart, så kan alle personer over 18 år købe og eje et luftgevær med en kaliber på 4,5 mm. Der kræves ingen tilladelser eller andet.
Der kræves kun tilladelse hvis man køber et luftgevær med en kaliber på 5,5 mm eller derover.

Den fuldelovtekst kan findes ved at klikke på linket her