NYT
Gamo Replay 10 Magnum, 4,5mm

Gamo Replay 10 Magnum, 4,5mm

2.999,00 DKK

Vejl. udsalgspris 3.699,00 DKK

Model/Varenr.: 112544
Vægt: 3.2 kg.
Lagerstatus: 2 stk på lager
stk

Var det noget med et kvalitets luftgevær med magasin, uden du skal op og have en med PCP? Så har du chancen her! Gamo har lavet et luftgevær med plads til et magasin med 10 skud i.. Og det behøver ikke være runde hagl som man kender fra pistoler! Dette Replay 10 Maxxim luftgevær er det første luftgevær på markedet med magasin. Systemet kalder Gamo 10x Quick Shot og er så smart at du bare "knækker" luftgeværet indtil alle 10 skud er brugt. Alt i alt lader geværet selv haglet ind i løbet hver gang. Der er endda en lille tæller øverst der viser hvor mange skud du har tilbage iinden et nyt magasin skal sættes i. 

 

Denne magnum model er med Gamo's 33 mm cylinder, som virkelig giver noget ekstra power. Det betyder du får et luftgevær som skyder hele 380 m/s fra kassen

 

Geværet har udover dette også en masse andre smarte features så som deres RRR (Recoil Reducing Rail) som gør rekylet på geværet op til 10o% mindre hvilket betyder at luftgeværet her ikke smadrer en kikkert så hurtigt. Det er ofte set at hvis kikkerten ikke er lavet til brug på et godt solidt luftgevær, så kan kikkerten gå i stykker. 
Udover netop denne feature er der også deres SWA (Shock Wave Absorber) system som er små puder indsat bagerest i kolben ved bagskæftet. Dette absorberer op til 74 % af den rekyl der kommer fra geværet når man skyder og giver et mere stabilt skud nummer to. 

 

En rigtig lækker teknologi Gamo har benyttet på netop dette luftgevær er deres CAT teknologi. CAT står for Custom Action Trigger og gør at du kan justere den 2-trins aftrækker der sidder på geværet. At du har et 2 trin system gør at du hurtigere kan forberede skuddet ved at trykke aftrækkeren ind og efterfølgende give den det sidste tryk og skyde. Dette kan justeres sådan du får aftrækket netop som du ønsker. 

 

Sidst funktion er Gamos efter Whisper Maxxim system som er den fastmonterede lyddæmper foran på geværet. Den kan simpelthen gøre sådan at luftgeværet ikke larmer ret meget når man skyder, hvilket klart er en fordel. 

 

Luftgeværet her kommer med ét magasin og en lækker 3-9x40 kikkert fra Gamo, sådan du bare er klar til at få skudt. 

Kunder der har købt dette produkt har også købt