Gamo 4,5 mm Luftgevær

Du finder her vores store og brede udvalg af 4,5 mm Gamo luftgeværer. Vi bestræber os altid på at have et stort udvalg til de billigst mulige priser i Danmark for dig. Det betyder også at vi har vores prismatch hvor vi matcher prisen hvis du finder luftgeværet billigere i en anden fysisk butik med tilhørende webshop!

Vi har igennem mange år forhandlet GAMO luftgeværer som er kendt for at have en høj kvalitet og er generelt et rigtig lækkert luftgevær med en masse funktioner. Gamo er en spansk luftgeværsproducent som har været på markedet for luftvåben igennem mere end 50 år! Gamo har altid været frontløbere indenfor innovation, sikkerhed og kvalitet når vi snakker luftgeværer, hvilket også kan ses på antallet af luftgeværer de har solgt igennem tiden samt at de den dag i dag sælger luftgeværer og luftpistoler i mere end 50 forskellige lande.

Du kan se det store udvalg af luftgeværer fra alle brands her.

 

BEMÆRK: Der kræver ingen form for tilladelser eller andet for køb af 4,5 mm luftgeværer. Man skal blot være 18 år gammel for at købe og eje et luftgevær.

Vi forhandler også luftgeværer til 5,5 mm hagl i vores butik i Aulum. SÅ hvis du er interesserede i disse kan du blot komme forbi i butikken. TIl køb af 5.5 mm luftgevær kræves der jagttegn eller lignende.