Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


Hatsan SpeedFire, 4,5 mm

Hatsan SpeedFire, 4,5 mm

1.999,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 0401248
Vægt: 3.3 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 5 hverdages levering)
stk

Hatsan har her lavet et fedt luftgevær kaldet Speedfire. De har været i gang med en udvikling hvor den benytter et 12 skuds magasin, hvor man isætter hagl. Dog skal geværet lades ved hvert eneste skud, dog uden at man skal fylde hagl i hver gang. Som en lille bonus til det her magasinsjov er at der medfølger 2 magasiner når du køber et Speedfire. 

Luftgeværet er lavet med et sort syntestisk skæfte, for at give en lavere vægt og lidt mere moderne vægt. 
Derudover har geværet et  metalløb med en kappe af plast henover igen for at give et lidt mere moderne og federe look. Helt ude på fronten af gevæert sidder der en integreret "lyddæmper" der giver en smule lavere lyd når du skyder. 


Dog er en af de fedeste features som er på luftgeværet den indbyggede rail, som både kan benytte 11 millimeter samt også 20 mm (som benyttes på primært airsoft)

Geværet er desuden bygget med flere af Hatsan's egne teknologier som deres Vortex Gas Cylinder, SAS Shock Absorber System samt Quattro Trigger. 

Deres Vortex Gas Cylinder system er en af de nyere system der gør dit luftgevær i stedet for en gammeldags fjeder benytter en cylinder med luft. Det betyder at dit luft gevær får et mere ensartet skudmønster da den skuder med samme energi hver gang. 

SAS Shock Absorber et et system bygget til at tage noget af den rekyl der vil være når man skyder med et luftgevær, sådan man ikke får et slag i skulderen når man skyder. 

 

Quattro Trigger et et 2 delt aftrækker system der giver mulighed for at trykke lidt ind på aftrækkeren inden den strammer og derved er klar til sidste del af aftrækket og skuddet. Dette giver mulighed for at du nemmere kan holde præcisionen ved sigtet. 

 

Sidst men ikke mindst har den Tru Glo teknologien som er et fiberoptisk sigte der giver bedre præcision og gør at det føles lysere når man skyde.

 

 

 

Udgangshastighed 305 m/s (24 Joule)
Længde 1190 mm
Skudmetode Enkeltskud
Vægt 3000 gram
Løbslængde 370 mm
Magasin kapacitet 12 Skud
Materialer Polymer og Metal

Kunder der har købt dette produkt har også købt