Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle varer netop nu + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


TILBUD
Hatsan Vectis 4,5 mm, PCP

Hatsan Vectis 4,5 mm, PCP

3.229,15 DKK 3.799,00 DKK

Spar

14%

Klarna

Model/Varenr.: 0401265
Vægt: 3.2 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 5 hverdages levering)
stk

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank som sidder på geværet. Dette betyder at du kan skyde et antal skud inden tanken skal genopfyldes. Dette gør at geværet ikke skal lades som man kender, men at man bare kan blive ved med at skyde indtil den er tom. Disse modeller kommer ofte med magasin, sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted. 

 

Her har vi en lækker og prisvenlig model fra Hatsan, nemlig deres nye Hatsan Vectis som er et PCP luftgevær med en tank hvor der kan skydes ca. 100 skud før den skal tankes igen. Luftgeværet skyder hele 325 m/s! Den benytter 14 skuds magasin sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted! der medfølger ét magasin. 

 

Modellen her kommer med et ergonomisk syntetisk skæfte med en indbygget thumbhole for bedre greb på geværet. Derudover får en kindpude i Monte Carlo form. Bagkappen på geværet er ventileret og lavet af gummi for bedre greb på skulderen! Den har et taktisk udseende med lang railskinne øverst til kikkert, hvor både 11 mm og 22 mm montageringe kan påsættes! Udover dette er der også en railskinne nederst til at påsætte f.eks. støtteben osv. 
Løbet på luftgeværet er med riffelgang. 

 

Luftgeværet her har indbygget Hatsans system Quattro 2-Stage aftrækker, som gør at du kan justere din aftrækker til at passe lige til dig! Dette giver øget præcision og bedre greb på aftrækkeren. 


Sigtet på luftgeværet er med Truglo som er fiberoptisk sigte som føles som det lyser op når man sigter! 

 

VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 100 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Udgangshastighed 325 m/s
Længde 1050 mm
Vægt 3200 gram
Løbslængde 450 mm
Magasin kapacitet 14 Skud