Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


TILBUD
Hatsan Model 155 Træ, 4,5 mm

Hatsan Model 155 Træ, 4,5 mm

3.329,10 DKK 3.699,00 DKK

Spar

10%

Klarna

Model/Varenr.: 0401173
Vægt: 4.3 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 5 hverdages levering)
stk

Hatsan Model 155 Torpedo er et meget hårdskydende luftgevær fra Tyrkiske Hatsan. Geværet har en udgangshastighed på hele 380 m/s med almindelige 4,5 mm hagl. Man kan med nogle specielle hagl hæve udgangshastigheden med op imod 25 % ekstra - Det svarer til at luftgeværet kan komme op at skyde hele 475 m/s!

 

Geværet kommer med et utrolig flot tyrkisk valnød træ skæfte med riflet overflade på fronten sammen med ved hånden til aftrækket for bedre komfort og greb på geværet. Geværet her indbygget Hatsans SAS (Shock Absorber System) der nedsætter reklylen samt deres TRIOPAD bagkappe som er lavet i hårdt gummi som igen nedsætter rekylen på geværet samt den har nogle små "plader" der kan sættes ind ved bagkappen for at få den tilpasset til netop dig!

 

Luftgeværet har et løb der ikke kan "knækkes" som man kender fra mange luftgeværer men har derimod en ekstra ladestang lige under løbet - Dette giver en ekstra præcision da man ikke skal have fat i selve løbet og denne kan være helt tæt.

 

Geværet har desuden Hatsans Quattro aftrækker system som er en to-trins aftrækker der giver et blødere og mere præcist aftræk. Luftgeværet har desuden TRUGLO sigte, der lyser op når man sigter via fiberoptikken. Du kan selvfølgelig stadig, hvis ønkset, sætte en kikkert på og luftgeværet er klargjort til dette.

 

I kassen med luftgeværet medfølger der et sæt støtteben for at øge præcisionen når man sigter da luftgeværet har en god vægt.

Udgangshastighed 380 m/s
Længde 1210 mm
Skudmetode Enkeltskud
Vægt 4300 gram
Løbslængde 430 mm
Magasin kapacitet 1 Skud