Hatsan Bullmaster, 4,5 mm, PCP

Hatsan Bullmaster, 4,5 mm, PCP

7.499,00 DKK

Model/Varenr.: 0401270
Vægt: 5 kg.
Lagerstatus:
stk

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank som sidder på geværet. Dette betyder at du kan skyde et antal skud inden tanken skal genopfyldes. Dette gør at geværet ikke skal lades som man kender, men at man bare kan blive ved med at skyde indtil den er tom. Disse modeller kommer ofte med magasin, sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted. 

 

Her har vi et Hatsan Bullmaster luftgevær med PCP! Luftgeværet her er halvautomatisk, hvilket betyder at den selv lader klar til næste skud indtil magasinet er tomt. Der sidder en stor lufttank på som kan fyldes og skyde ca 100 skud når den er fuld! Dertil kommer der 3 stk magasiner med plads til 14 skud, hvor 2 af dem kan sidde i skæftet klar til du har tømt den du har i! Altså er ret vildt luftgevær fra Hatsan

 

Hatsan Bullmaster er et luftgevær af typen bullpup, som er et kort og kompakt luftgevær, hvor man stadig får de gode ting fra et langt løb! Geværet her kommer med et ergonomisk syntetisk skæfte med thumbhole samt pistolgreb. Selve pistolgrebet samt fronten er riflet hvilket giver dig et noget bedre greb på luftgeværet når du stå med den i hånden. Udover dette kommer den med en justerbar kindpude, sådan du kan få den indstillet lige som det passer dig bedst. Udover dette får du også en gummi bagkappe som er ventileret som giver godt greb i skulderen og tager lidt rekyl. Geværet kommer med et løb med riffelgang


Den kommer klar til at påsætte en kikkert på den! Kikkerten kan sættes på ved at benytte skinnen øverst på geværet hvor du både kan benytte 11 mm montageringe men også 22 mm montageringe til kikkerten. 

Du får luftgeværet leveret i en fin sort plastkuffert

 

VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 100 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Vægt 4700 gram