Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


Hatsan Barrage Træ, 4,5 mm, PCP

Hatsan Barrage Træ, 4,5 mm, PCP

8.499,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 0401280
Vægt: 5 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager
stk

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank som sidder på geværet. Dette betyder at du kan skyde et antal skud inden tanken skal genopfyldes. Dette gør at geværet ikke skal lades som man kender, men at man bare kan blive ved med at skyde indtil den er tom. Disse modeller kommer ofte med magasin, sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted. 

 

Her har vi et Hatsan Barrage luftgevær med PCP! Luftgeværet her er halvautomatisk, hvilket betyder at den selv lader klar til næste skud indtil magasinet er tomt. Der sidder en stor lufttank på som kan fyldes og skyde ca 120 skud når den er fuld! Dertil kommer der 3 stk magasiner med plads til 14 skud, hvor 2 af dem kan sidde i skæftet klar til du har tømt den du har i! Altså er ret vildt luftgevær fra Hatsan

 

Luftgeværet her kommer med et flot træskæfte af tyrkisk valnød. Skæftet er ergonomisk lavet med thumbhole og pistolgreb for bedre greb når der skal skydes. Skæftet er desuden riflet ved pistolgrebet samt foran hvor du holder ved for noget bedre greb og komfort ved skud! Den kommer derudover med en justerbar kindpude, som kan indstilles lige så den passer til dig! Udover dette får du også en gummibagkappe som kan justeres i højden for endnu bedre komfort! Løbet på geværet er med riffelgang. 


Med på geværet får du også Truglo fiberoptisk sigte, som føles som det lyser op når man sigter. Hvis ikke du ønsker at benytte dette men gerne vil påsætte en kikkert er dette også muligt via railskinnerne øverst på geværet. Her kan der både sættes 11 mm montageringe på men også 22 mm. 

Du får luftgeværet leveret i en fin sort plastkuffert

 

VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 120 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Vægt 4620 gram