Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


TILBUD
Hatsan BT65 SB QE, 4,5 mm, PCP

Hatsan BT65 SB QE, 4,5 mm, PCP

5.399,10 DKK 5.999,00 DKK

Spar

9%

Klarna

Model/Varenr.: 0401189-1
Vægt: 4.4 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 5 hverdages levering)
stk

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank der sidder under løbet. Dette betyder at du kan skyde ca 70 skud inden tanken skal genopfyldes. Eneste ting der skal lades er at ladegrebet skal trækkes tilbage for at indsætte et nyt skud ind i selve luftgeværet fra det 10 skuds magasin som medfølger! 

 

Luftgeværet her kommer med et lækker ergonomisk skæfte med små gummiområder som øger grebet og feelingen ved luftgeværet. Den kommer desuden med en justerbar kindpude for yderlige komfort og øget præcision. Sidst men ikke mindst kommer den også med en gummi bagkappe som faktisk kan justeres i højden! Udover alt dette kommer den med Hatsan's eget nye Quiet Energy system, som er en lydmoderator der faktisk nedsætter lyden fra luftgeværet op til 50%, hvilket betyder at den ikke siger ret meget! 

 

Luftgeværet her har indbygget Hatsans system Quattro 2-Stage aftrækker, som gør at du kan justere din aftrækker til at passe lige til dig! Dette giver øget præcision og bedre greb på aftrækkeren. 

 

Den kommer klar til at påsætte en kikkert på den! Kikkerten kan sættes på ved at benytte skinnen øverst på geværet hvor du både kan benytte 11 mm montageringe men også 22 mm montageringe til kikkerten. 


Med til geværet får du også et sæt støtteben samt en rem til geværet. 

 

VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 70 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Udgangshastighed 380 m/s
Længde 1240 mm
Vægt 4400 gram
Løbslængde 585 mm
Magasin kapacitet 10 Skud