25%
Mohoc Elite Ops kamera

Mohoc Elite Ops kamera

3.749,00 DKK 4.999,00 DKK

Spar

25%

Model/Varenr.: MOHOCCAM
Vægt: 0.3 kg.
Lagerstatus: 2 stk på lager
stk

Er du til at filme dit gameplay i airsoft og paintball? Så har MOHOC lige kameraet for dig! Kameraet her er bygget og lavet taktisk til special forces og militære styrker rundt omkring i verden! Kameraet er designet sådan den revolutionerer formfaktor, holdbarheden og brugergrænsefladen! Takket være MOHOC kameraets hjelmkontur er kameraet her den laveste profil overhovedet når den sidder på f.eks. en hjelm. MOHOC leverer en aerodynamisk løsning der giver dig mulighed for at betjene den med en enkelt lille knap på bagsiden. Kameraet er IP68 certificeret hvilket betyder at det både er støvtæt og vandtæt til 10 meter. Selve kameraet er lavet af aluminium og et solidt gummihus som er testet til 2 meters drop uden nogen skrammer og uden at lave kuk i optagelserne! MOHOC kameraet er bygget til dem hvis gear skal kunne klare selv de hårdeste miljøer. 

 

Tre lækre features:

 

 

 

 

Ét hånd brug:

MOHOC er let at betjene selv med handsker. Skift til optagelse på knappen bagved, og kameraet tændes straks ON og starter optagelsen. Du skal ikke bekræfte om dit kamera optager eller om der er lys. Indbygget vibration giver tilbagemelding. Enkeltknap, enkle indstillinger, automatisk optagelse, der giver fantastisk 1080p HD-video og 12 MP-fotos.

 

 

 

 

 

 

Linse rotation

Med et twist med dine fingre kan du rotere MOHOC linse sådan den bliver matchet med positionen af selve kameraet. Uanset om du sætter kameraet på hjelmen øverst, på siden eller om du sætter den på en væg eller andet så kan du altid rotere linsen sådan billedet er vandret! Der er små "crosshairs" på selve linsen så du kan se om det er i vatter. Derefter kan du tjekke i MOHOC Appen til din telefon om det er som du gerne vil have det! 
Set it, level it, and forget it.

 

Batterimuligheder? 

Du kan med dit MOHOC kamera selv vælge om du vil bruge det medfølgende genopladelige batteri eller om du vil indsætte to stk CR123A batterier. Dette er intet mindre end genialt hvis du er ude en hel dag og har brug for at have flere batterimuligheder med! Der er mulighed for at optage op til 2 timer og 45 minutter med det medfølgende genopladelige batteri og op til 5 timers optagelse med CR123A batterier! 

 

 

MOHOC appen

Connect dit MOHOC kamera til MOOC's app med både din iOS og Android smartphone. Appen giver dig mulighed for at se live preview af din video. Du kan starte og stoppe din optagelse, tage billeder, ændre indstillinger og sende billeder fra kameraet direkte til din telefon! Se det er smart og app'en fungerer godt! 

 

Tekniske specifikationer:

 • Optagelsesmuligheder: 1080p/60FPS, 1080p/30FPS, 720p/120FPS, 720p/60FPS, 720p/30FPS. Timelaps: 60 sekunder, 30 sekunber, 5 sekunder og 3 sekunder.
 • Dual capture: Tag billeder sammen med du optager! (Muligt ved 1080p/30FPS, 720p/60FPS or 720p/30FPS)
 • Video format: MP4. H.264 codec.
 • Billede ratio: 16:9
 • Field of view: 121 grader
 • Lyd: Stereo (2 udvendige mikrofoner)
 • Hvid balance: Autojustering
 • ISO: AUTO (100-3200)
 • Kamera: 12 megapixel
 • Størrelse: 52 mm x 42 mm x 88 mm (Bredde x Højde x Længde)
 • Vægt: 202 gram med batteri indsat
 • Gyro senser indbygget
 • Mirko SD kan indsætte (TIlkøb)

 

Læs mere i kataloget for MOHOC kameraerne her