Luftgeværer

Køb dit nye luftgevær hos Handelshuset

Mangler du et nyt luftgevær, eller måske vil du bare gerne vil opgradere til et nyt og billigt luftgevær, der lige er en tand bedre end den du har nu? Måske vil skifte fra luftpistol til gevær - Så er du kommet til den rette butik! Vi har hos os et kæmpe udvalg i luftgeværer i alle prisklasser og derfor også i forskellige kvaliteter. Vores udvalg af luftgeværer spænder fra det kinesiske Max Ranger til de store kendte mærker som Gamo, Hatsan & Norica! Vi har selvfølgelig også alt derimellem! Vi har luftgeværer til enhver smag. Både traditionelle i designet eller de mere udfordrende samt til voksne og børn!

Altid billige luftgeværer på lager! Derfor skal du handle du hos os

Du kan altid være sikker på at du får netop det billigste luftgevær hos os. Vi kører med prismatch, hvor vi matcher prisen på det samme luftgevær hvis du som kunde finder den et andet sted billigere. Du kan læse mere om vores prismatch her. Hos Handelshuset Aulum går vi ind for at du får en dejlig oplevelse med at købe dit nye gevær hos os, det betyder for dig som kunde, at du altid kan ringe eller skive til os med alle spørgsmål der skulle være. Ingen spørgsmål er dumme! Vi yder gerne den rådgivning der skal til for du får det helt rigtige. Hvis du ønsker at have luftgeværet i hånden inden køb, så har vi vores store butik hvor alle geværer er udstillet!


Hvilket luftgevær skal jeg købe? 4,5 mm, 5,5 mm eller  derover?

Det er altid et individuelt spørgsmål hvilket luftgevær der passer til netop dig. Det kommer utroligt meget an på hvor kvalitetsbevidst man er eller om udgangshastigheden på luftgeværet er vigtigt! Et hårdtskydende luftgevær er oftest dyrere men skyder så også væsentligt længere, hvilket gør at man kan skyde til måls på længere afstande. Målskydning er det primære formål med at købe et luftgevær, da 4.5 mm luftgeværer er de mest populære. Hvis man køber et luftgevær på 4,5 mm må man ikke gå på jagt med det og derfor er målskydning formålet herved.


5.5 mm luftgeværer benytter større hagl, hvilket også giver en større slagkraft når selve luftgevær haglet rammer. Dette betyder også at nogle 5.5 mm luftrifler er godkendte til jagt af mindre dyr. Dog skal det bemærkes at der kræves jagttegn for at købe luftgeværer på 5.5 mm eller derover!

 

Lovgivningen omkring køb af luftgeværer

Alle personer over 18 år, kan købe et 4,5 mm luftgevær. Det kræver derfor ingen tilladelser eller andet at købe et 4.5 mm luftgevær eller luftpistol!
Hvis du ønsker et luftgevær der benytter 5,5 mm hagl eller derover, så kræves det efter våbenloven at man har et jagttegn før man kan købe. Det betyder også at hvis man ønsker at købe sådan et hos os, så kræver det man kommer ind i butikken og køber, samt at man medbringer sit jagttegn og ID, således det kan skrives i våbenbogen.
Den fulde lovtekst kan læses hos retsinformation