Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


Cybergun Colt M4 Silent Ops, Tan

Cybergun Colt M4 Silent Ops, Tan

1.599,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 180871
Vægt: 2.4 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager
stk

Cybergun har i start 2019 lavet en ny serie af Colt M4 rifler, hvilket selvfølgelig er med licens fra Colt. Denne Silent Ops model er med lyddæmper, RIS og selvfølgelig lavet i fuld metal. Geværet benytter en Crane Stock kolbe, hvor også batteriet ligger i. Den har en af de nyere hop-op kamre med roterende hop-up som gør det lettere at få dit gevær justeret så den skyder perfekt. 

 

Geværet her kommer også med Quick Spring Change, der gør du nemt og hurtigt kan få skiftet fjederen i geværet, sådan den f.eks. skyder lidt mindre hårdt til når du er på en indendørs CQB bane. 


Sammen med geværet kommer der også et magasin (300 Skud), et batteri samt en lader der ikke selv slår fra, hvilket betyder den lader på batteriet selvom det er fuldt ladt op. (Det kan resultere i ødelagt batteri og er ikke dækket af garantien). Vi anbefaler altid at man tilkøber en lader der selv slår fra (Smart Lader)

Udgangshastighed 110 m/s med 0,20g kugler
Længde 730 mm - 810 mm
Skudmetode Semi & Fuldautomatisk
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 2360 gram
Løbslængde 330 mm
Magasin kapacitet 300 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,25g - 0,28g
Gearboks Version 2
Batteritype 7,4V LiPo, 8,4V NiMH
Materialer Fuld Metal
Batteriplacering Crane Stock/Udtræks Kolbe
Type Rail Picatinny
Gevind CCW (CounterClockWise)

Kunder der har købt dette produkt har også købt