!
G&G ARP9 Battleship Grå

G&G ARP9 Battleship Grå

Produktet er udsolgt.

2.249,00 DKK

Model/Varenr.: EGC-ARP-9MM-ANB-NCM
Vægt: 4 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

ARP9'en er et af G&G Armaments nyeste geværer på stammen. Vist frem på IWA 2017 som en af deres nyeste og mest hypede modeller står denne som toppen af kransekagen. Geværet er en god blanding af en M4/AR15 og så en 9mm SMG. Geværets design har hen af en M4 men til perfekt brug på en CQB bane. Derudover benytter den ikke normale M4 magasiner men derimod smarte og anerledes 9mm magasiner (i looket)

 

Geværet har en kompakt SMG look men er stadig en M4. Geværet har en udtrækkelig kolbe som kan indstilles i forskellige længder sådan den passer til netop dig og ikke mindst til det senarie du spiller i. Om den skal være helt kort til skyderi i bygninger eller om det er til lidt længere distancer. Derudover har den et af de nyere systemer indenfor rails, nemlig M-lok, som giver det specille og fede look til ARP9'eren! 

Geværet benytter en ganske normal V2 gearboks med 8 mm bøsninger. Der sidder et fornuftgt 128 mm inderløb i geværet. Motoren er en 25000 omdrejningers motor som standard. Geværet er bygget i kraftigt og holdbart polymer plast som er forstærket nylon, men af god kvalitet. G&G er kendt for ikke at gå på kompromis. 
Der medfølger et 300 skuds hi-cap magasin men der kan tilkøbes mindre magasiner hvor der er plads til både 30, 60 og 1500 skud. 1500 skuds magasinet er et lækkert tromlemagasin. 

 

Bemærk der medfølger ikke batteri og lader med til denne skyder.

 

BONUSINFO: - VIND ET GEVÆR MERE!!
G&G har en konkurrence kørende som gælder for alle der køber et af deres geværer. Man får nemlig et lille skrabelod med, som sidder på geværet. Hvis man skraber den og går ind på G&G's hjemmeside og registerer så er man faktisk med i en månedlig konkurrence om at vinde et gevær hos dem! Bedre bliver det vidst ikke?

Udgangshastighed 110 m/s med 0,20g kugler
Længde 497 mm
Skudmetode Semi og fullautomatisk
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 2000 gram
Løbslængde 128 mm
Magasin kapacitet 300 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,25g
Gearboks Version 2
Batteritype 7,4V LiPo, 8,4V NiMH
Materialer Polymer
Blow Back Nej
Stiktype Lille Tamiya
Batteriplacering Crane Stock/Udtræks Kolbe
Våben Type SMG

Kunder der har købt dette produkt har også købt