Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


CZ 805 Bren A2, Sort

CZ 805 Bren A2, Sort

2.999,00 DKK

Klarna

ASG's nyeste skud på stammen af lækre elgeværer nemlig den tjekkiske CZ 805 Bren som bliver tjekkisk militærs nye gevær i fremtiden!

Model/Varenr.: 18198
Vægt: 3.7 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager
stk

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

ASGs nyeste skud på stammen af licensgeværer, denne gang fra det tjekkiske CZ, hvor Bren blev introduceret til våbenmarkedet i 2009 som en erstatning for den tidligere SA VZ 58 som det tjekkiske militær benyttter. CZ Bren er blevet udvalgt til at blive det nye standard gevær i den tjekkiske hær.

Den er nu kommet som airsoft/hardball gevær hvor der på nuværende tidspunkt findes to versioner (A1 & A2) samt to forskellige farver. Geværet er bygget op af en alu overreciever samt en polymerplast nederreciever. Geværet er desuden udstyret med en picatinny rail øverst på geværet samt på siderne sådan du kan sætte en masse lækkert ekstraudstyr på den og gøre den til netop din 805 Bren. Geværet tilbyder desuden, som det kan ses på billedet, en lækker udtrækkelig foldekolbe med 4 forskellige udtræksindstillinger. Hvis du endda ønsker et meget kompakt gevær, kan man faktisk pille selve kolben af og dit gevær er blevet kompakt.

Batteriet gemmer sig i den øverste del af den ovrereciever og er rimelig nem at komme til. Man skal simpelthen bare tage splitten ud som sidder og holder kolben fast og så er man inde ved batteriet. Der er ikke alt for meget plads, så man skal ud og have et stangbatteri for at der er plads. Se evt. under "tilkøb" lige herunder for at se hvilke passer dertil.

ASG har også været i gang med selve gearboksen, hvor der bagerst på den er mulighed for lige at skrue fjederen ud, hvilket gør at du meget hurtigt kan skifte fjederen i geværet, sådan den ikke skyder så hårdt f.eks til indendørsbrug! Dette er utrolig smart da alle kan skifte den uden viden omkring hvordan man skiller et gevær ad. Den her skrue findes når man tager kolben af, ligesom når man skal sætte batteriet i.

Men geværets bedste features er:

  • Direkte og hurtig adgang til fjederskift
  • Udtrækkelig og foldelig kolbe
  • High-Cap magasiner
  • Aftageligt front og bagsigte
  • Ergonomisk greb
  • Ladegreb kan flyttes til venstre side for venstrehåndsskytter
  • Side rails kan tages af hvis nødvendigt
  • Unikt serienummer
Udgangshastighed 120 m/s med 0,20g kugler
Længde 792 mm - 847 mm
Skudmetode Semi & Fuldautomatisk
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 3100 gram
Løbslængde 310 mm
Magasin kapacitet 550 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,25g - 0,28g
Gearboks Version 3
Batteritype 7,4V LiPo, 8,4V NiMH
Materialer Metal & Polymer
Blow Back Nej
Stiktype Lille Tamiya
Batteriplacering Fast Kolbe
Våben Type Gevær