Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


Classic Army Nemesis LS-12, Dark Bronze

Classic Army Nemesis LS-12, Dark Bronze

3.999,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: CA121M-DB
Vægt: 3.4 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager
stk

Classic Army serien Nemesis er deres nyeste serie af AEG geværer og er designet til at give spillerene det optimale værktøj til at nedkæmpe modstanderne. Classic Army tog de bedste dele fra deres SCARAB serie og har lavet det til din fjendes største mareridt! Denne model er en LS-12 som ikke kune giver komforten fra det lækre M-Lok rail system men også gode muligheder for påsætning af forskellige ekstratilbehør via picatinny railen på fronten. Dette gør at denne er perfekt til at personaligøre og den er frygtindgydende på korte og mellem distancer! 

 

Yderdelen af geværet er at selve kroppen / recieveren er lavet i aluminium og er CNC fræset, dette giver ikke bare geværet et super aggresivt og fedt look men sørger også for at begge reciever dele passer perfekt sammen! Fronten er designet af Classic Army USA selv! Bagest på geværet har man en lækker udtrækkelig kolbe med 3 forskellige indstillinger. 

 

Hvis vi tager et lille blik internt i geværet er det en Version 2 gearboks med 9 mm bøsninger, en ECS (Elektronic Control System), 6.03 mm løb og et hurtigt fjeder skift system. 
ECS systemet beskytter ikke kun din aftrækker og kontakterne til denne, men kan også via Mosfettet gøre sådan du kan programmere om det skal være 3 eller 5 skud burst! Geværet skyder ca. 120 m/s med 0,20g kugler fra standard. En utrolig smart feature ved geværet her er deres hurtig fjeder skift system der gør du kan skifte fjederen i geværet uden at skullle skille geværet fra hinanden og kan derofr hurtigt ændre hvor hårdt geværet skal skyde! 

 

Features:

  • CNC fræst krop/reciever
  • 12" M-Lok front med picatinny rail
  • Kolbe med 3 positioner
  • Version 2 gearboks med 9 mm bøsninger
  • ECS system til 3 eller 5 burst
  • Hurtig fjeder skift system
Udgangshastighed 100 m/s med 0,20g kugler
Længde 800 mm
Skudmetode Semi, 3 burst, 5 burst, fuld automatisk
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 3193 gram
Løbslængde 380 mm
Magasin kapacitet 350 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,25g - 0,28g
Gearboks Version 2
Batteritype 7,4V LiPo, 8,4V NiMH
Materialer Metal og Polymer
Blow Back Nej
Stiktype Lille Tamiya
Batteriplacering Crane Stock/Udtræks Kolbe
Våben Type Gevær
Type Rail M-Lok