Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


Lancer Tactical Enforcer Battle Hawk 10', Sort

Lancer Tactical Enforcer Battle Hawk 10', Sort

2.599,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: LK9070
Vægt: 3 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager
stk

Lancer Tactical Enforcer Battle Hawk 10' GEN2 er en lækker metal airsoft skyder. Dette er en Generation 2 skyder som er opgraderet især ved dens Lancer Fast Trigger, som har et "fasttrigger" udseende ved at være flad. Derudover har Enforcer Battle Hawk fået både ETU og Mosfet, som begge ligger inde i gearboksen. Dette giver bedre aftrækker respons, passer på geværet internt (samt batteriet) og ikke mindst gør at der er så lidt i vejen ved kolben hvor batteriet skal være. Faktisk giver denne kombi 20-25 skud i sekundet (ROF)


Geværet er lavet i aluminium med en CNC skåret krop og railfront. Railfronten er en M-LOK version, hvor der kan påsættes et hav af forskelligt tilbehør, alt efter hvad man ønsker af greb, lygter osv - Ovenpå er der placeret en lang railskinne hvor der kan påsættes et sigte hvis man ønsker mere end de påsatte Iron Sights. Kolben er en Crane Stock kolbe som kan justeres i forskellige længder, hvor også batteriet er placeret. Geværet kommer med 2 stk 120 skuds Mid-Cap magasiner også. 

 

Internt kommer geværet med en metal gearboks, 8 mm bøsninger sammen med en 25k High-Speed motor. Den kommer desuden med QSC (Quick Spring Change), hvor du hurtigt og nemt kan skifte fjederen til andet end den påsatte M120 fejder. Som allerede beskrevet kommer geværet med både ETU og Mosfet. 
Hop-uppen i geværet er af den nye version nemlig med roterende hop-up. Sidst men ikke mindst kan nævnes at våbnet kommer med et 6,03 mm løb. 

Udgangshastighed 120 m/s med 0,20g kugler
Længde 711 mm
Skudmetode Semi & Fuldautomatisk
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 2576 gram
Magasin kapacitet 120 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,25g - 0,28g
Gearboks Version 2
Batteritype 7,4V LiPo, 8,4V NiMH
Materialer Fuld Metal
Blow Back Nej
Stiktype Lille Tamiya
Batteriplacering Crane Stock/Udtræks Kolbe
Våben Type Gevær
Type Rail M-Lok
Gevind CCW (CounterClockWise)