Airsoft Innovations Tornado 2, FDE

Airsoft Innovations Tornado 2, FDE

1.099,00 DKK

Model/Varenr.: AI-T2-TMR-200-FDE
Vægt: 0.4 kg.
Lagerstatus: 4 stk på lager
stk

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Så er Airsoft Innovations på banen igen med en ny granat! Denne gang er det deres udgåede Tornado granat, som kommer i en ny Tornado 2! Og hold nu fast en opgradering! 

 

Hovederne hos Airsoft Innovations har lavet verdens mest powerfulde, genbrugelige granat nogensinde! Den har en simpel timer, kræver ingen reset, har plads til 200 kugler og kuglerne kommer ud med 73 m/s i en 360 graders spread


Granaten er lavet i fuld metal og har ingen veligeholdelse overhovedet! 

Granaten er nem at bruge. Den skal ikke resettes eller skilles ad overhovedet. Det eneste man skal er at indstille timeren, fylde gas på og fylde kugler i og det er det! Man kan indstille timeren fra 1-5 sekunder  hvorefter granaten så går af. For at fylde kugler i så skal man en normal speedloader. 

Airsoft Innovations Tornado 2 er ganske effektiv og fyldt med power. Alle kuglerne kommer ud med 240 fps (ca 73 m/s), hvilket gør den til den mest powerfulde granat nogensinde! Ved at kuglerne kommer ud med denne fart lover Airsoft Innovations også at granaten drejer 360 grader, hvilket giver en massiv rækkevidde! 
Du kan endda fylde hele 200 kugler i granaten, sådan der virkelig kan komme noget spread på de bønner! 
Granaten er ganske effektiv da den ikke er en impact granat, men derimod en timer granat, hvilket betyder at man ikke skal bruge en hårdoverflade før den går af! Det betyder den kan bruges på al slags overflade! Ved at den har timer funktionen kan du faktisk lege med at bruge den som en trip mine ved at splitten kommer ud og derefter sprænger den efter 1-5 sekunder! Der er masser af muligheder og kun fantasien sætter grænser! (Og som bonus til timeren så har Airsoft Innovations udviklet et helt nyt timer system som er meget præcist!) 

Sidste fede ting er at granaten passer i standard M4 lommer. 

Du får følgende i sættet: 

  • 1 x Tornado 2 Granat
  • 1 x Granat Olie
  • 1 x Unikt AI Patch

Kunder der har købt dette produkt har også købt