Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


TILBUD
WarQ Raptor Hjelm, Sort

WarQ Raptor Hjelm, Sort

1.394,10 DKK 1.549,00 DKK

Spar

10%

Klarna

Model/Varenr.: W-HEL-K-005
Vægt: 1.63 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager
stk

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Kategori: Opgraderinger

Varer
Pris
Note
Antal

WARQ hjelmen her er fra Belgien. Hjelmen/Masken kom frem tilbage i 2017 med stor hype omkring om det var det nye indenfor airsoft beskyttelse. Det mener vi godt det kan være. Masken giver nemlig en utroligt god beskyttelse, maximum komfort samt et stort Field of Vision sammenholdt med at den ifølge WARQ ikke dukker overhovedet. Masken overholder desuden EN166B standarderne indenfor beskyttelse i forhold til balistic. Den giver også totalt beskyttelse på hele hovedet for både bald og impact. 

WARQ er designet til at være letvægts samt til at passe til de forskellige kropstyper. Der sidder rigtig god kvalitets skum på som gør den meget behagelig at have på! Den er udstyret med både picatinny rails samt NVG mounts, hvilket giver mulighed for mange typer tilbehør der kan sættes på. 

 

Raptor modellen er en specialmodel som "kun" kan købes hos forhandlere af WarQ, det betyder du ikke kan finde raptor modellen på WarQs egen webshop. Raptor modellen er lig de andre normale modeller men med en Rugged overflade, som giver et lidt andet design.