!
Dye I5 Onyx Sort/Guld

Dye I5 Onyx Sort/Guld

Produktet er udsolgt.

1.349,00 DKK

Model/Varenr.: 40150101
Vægt: 0.4 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Dye Paintball har udviklet en helt ny maske til deres meget kendt og storsælgende I-serie, hvor den eneste udgave har været I4. I5 er nu en realitet, med en masse nye lækre features som kommer alle airsoft/paintball spillere til gode der gerne vil have en I5 maske. Nogle af de fedeste og mest brugbare features på Dye I5 masken er GSR Pro-strap, POV mount til actionkameraer hvilket gør I5 til den mest avancerede maske i industrien igen! 

Den nye I5 Full Face maske er med sit aggresive udseende meget let. Den har mere beskyttelse, mere udluftning, bedre komfort, bedre lyd og bedre sikkerhed - Alt sammen kombineret til en samlet umatched ydeevne!

 

Hvis du mangler en ny, anden linse til din Dye I5 maske, så har vi masser af forskellige du kan vælge imellem ved bare lige at klikke her

 

Dye I5 features:

 1. e.VOKE Kombatibel - Elektronisk system som arbejder sammen med M2 paintball markør. e.VOKE gør I5 trådløs. Med et simpelt plug ang go kit gør at I5 og M2 markørern givet øjeblikkelig kommunikation og fortæller meget vigtige informationer via det trådløse system. Den giver rapporter undervejs som affyrede skud, batteritid, spiltid, antal ramte modstandere osv (BEMÆRK: KUN TIL PAINTBALL og skal tilkøbes)
 2. Mask Protection v11.5 - I5 masken er designet til at beskytte enhver spiller på alle niveauer . Det betyder mere beskyttelse uden at gå på kompromis med udseende og vægt. I5 v11.5 facemask giver øget beskyttelse samtidigt med at den beholder den tynde profil og totale komfort
 3. GSR Pro Strap - GSR Pro-Strap er et kvantespring i design og sikkerhed. Låsesystemet giver dig en præcis kontrol for en sikker, komfortabel pasform. Den ekstra brede hovedpad på bagsiden af ​​dit hoved fordeler kraften over et stort område, der sikrer at stroppen ikke falder ned og maksimal komfort. Du skal blot dreje knappen for at ramme en præcision pasform. 
 4. Heads Up POV Mount - Integreret mount system til Action Kamerarer. Spil med tillid til at du har fået ethvert sekund med på video. MOuntet sidder parallelt med dit udsyn og hjæper med at få taget video sikkert og med det perfekte POV udsyn.
 5. SCREM Multi-Directional Venting - I5s patenterede teknologi der giver et øget flow i luften i masken og hjælper med at få varme og fugtighed ud af masken. Sammen med dette får du også bedre lyd ud af masken så dine holdkammerarter nemmere kan høre dig via større udluftning.
 6. Sound Catch - Bedre lyd. Ørebeskytterne på I5'en er specielt designet til at modstå reduktion i hørelsen når masken er på uden at gøre dine øre sårbare
 7. Ultra let konstruktion -
 8. Anatomic Fit and Function - Den anatomisk korrekt I5 maske giver den bedste comfort for alle ansigtskonturerne. Maskens geometri er designet til langvarig komfort og sikrer en sikker pasform.
 9. Soft Touch Multi-Layer Foam - DYE's nye bløde skum giver den mest komfortable pasform i branchen og giver komfort på et nyt niveau. Den nye måde at lave skummet på giver en ultra blød skum som er meget behagelig.
 10. Quick Release Foam Kit Replacement - DYE I5 tilbyder et patenteret system, uden værktøj, til at skifte skummet i masken. Det gør din maske ren, komfortabl og frisk! Derfor skal du aldrig spille med slidt, ukomfortablt skum igen.
 11. Rapid Lens Change - I5 masken har et nyt low profil linse skift system, som gør du kan skifte linsen i masken på få sekunder. Det er så simpelt at man åbner små clips og rykker dem fremad og derefter kan linsen skifte. Hurtigt og simpelt!
 12. Anti-Fog Thermal Lens / Horizon 290 Lens - I5 benytter samme linser som Dye I4 masken gør. Der bliver benyttet en speciel teknologi for at undgå meget af det dug man kender fra billigere masker. Sammen med dette har man nogle 290 graders linser, der giver en bred og høj udsigt fra masken. Udover dette har man en UV coating i der beskytter mod solens UV stråler.
 13. ASTM Certifikation - Sikkerheden er i top med I5 der er testet med dobbelt kraft af den normale ASTM & CE standard.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt