35%
Pentagon Philon, Rygsæk

Pentagon Philon, Rygsæk

421,85 DKK 649,00 DKK

Spar

35%

Pentagon farver:
Pentacamo
Vælg Variant
stk

Pentagon Philon rygsæk er en lækker 20timers all around rygsæk til både milsim, spildagen, outdoorturen eller endda til hverdagsbrug hvis man behøver en lækker rygsæk med masser af lommer og plads! 

Rygsækken har foran masser af muligheder for at påsætte forskellige Molle lommer, eftersom der er laser cut molle på næsten hele fronten af tasken. På den øverste del foran er der endda velcro, så må kan påsætte sine lækre patches! Rygsækken har et behageligt sternum spænde for at få tasken til at sidde lige en tand bedre på dig. Der er også et mavespænde som kan få tasken til at sidde mere stabilt. 

Der sidder en lille plade i ryggen af tasken som giver en god stabilitet for selve rygsækken når den sidder på ryggen og der er meget i. Denne kan tages ud, hvis man ønsker. 
Der er 4 netdele med blødt materiale på bagsiden som skal give en god komfort når man har rygsækken på ryggen. De to nederste er der små områder med skridsikkert materiale, så rygsækken ikke flyver til højre og venstre på ryggen når man går med den. 

 

Specifikationer:

  • 100% Polyester 600D
  • 420 HD Nylon Webbing
  • Laser skåret molle
  • Duraflex spænder og clips
  • Væskelomme

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt