Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


SP99 Våbenskab

SP99 Våbenskab

Pris fra 7.499,00 DKK

Klarna

Låsetype:
 Kodelås
Nøgle
Vælg Variant
stk

BEMÆRK: Vi leverer dit våbenskab gratis via vores leverandør - Derfor kan prisen se højere ud end andre leverandører! Dette er dog ikke tilfældet. Du får selvfølgelig prismatch hos os, hvis du finder den billigere hos andre leverandører (Inklusiv fragt) - Læs om vores prismatch her
 

Scandinavian Safe SP99 er et stort våbenskab hvor der er plads til hele 16 våben. Det fede ved de større skabe som SP88 og SP99 er at der er masser af muligheder for at bygge skabet op som du ønsker. Der er nemlig "stiger" i begge sider, sådan du kan indsætte ekstra hylder fra top til bund. Derduvoer kan tophylden i netop skabet flyttet hvis dette ønsker. Den kommer desuden med 5 dørhylder satm øverst i døren en liste med nøglekroge. 
Sidst men ikke mindst får du også med SP99 et sidepanel, med to hylder, hvis du ikke får brug for at fylde op med 16 geværer, men ønsker plads til patroner, tilbehør eller måske din bærbare computer eller fotogrejet sammen med jagtsagerne! 

 

SP99 har et design der gør at døren kan åbnes hele 180 grader, sådan du nemt kan komme til alle 16 pladser i skabet. 

 

Alle skabene i vores sortiment fra Scandinavian Safe er testet og godkendt efter SS3492 hvilket betyder at de er godkendt hos Forsikring og Pension jvf. regelsæt gældende pr. 1/1-2016. 
Derudover er skabene godkendt hos Det Norske Veritas 

Størrelse

  Højde Bredde Dybde Vægt Volumen
Udvendig 1500 mm 650 mm 550 mm 200 kg 536 liter
Indvendig 1490 mm 640 mm 480 mm    

 

 

SP99 kommer med:

  • Våbenholder til 9 våben
  • Hylde øverst samt 5 hylder i døren
  • Sidepanel med 2 hylder
  • Bundmåtte
  • Omstilbar kodelås
  • Huller i bund og ryg til fastboring af våbenskab

Låsemetode:

Vi kan levere SP99 med 2 forskellige låsemetoder. Begge metoder er registreret hos Forsikring og Pension og er derved godkendt.
1 - Med ganske almindelig nøgle, hvor der medfølger 2 stk nøgler

2 - Kommer med kodelås, hvor du vælger egen kode. 

 

 

Levering af Våbenskabe hos Handelshuset Aulum? 

Når du køber et våbenskab hos os fra Scandinavian Safe bliver den leveret hos dig via vores leverandør til hele Danmark og brofaste øer. Levering hertil er gratis og til kantsten! Våbenskabet kan også leveres uden du er hjemme, dette skal dog fremgå af kommentaren på ordren! - Altså med skriftlig godkendelse


Eftersom vi ønsker den bedste levering til dig leverer vi også via vores egen leverandør hvilket kan give et par ekstra dages levering - Men det betyder også at du får en god service, hvor der bliver ringer 30 minutter til 1 time før levering og hvor der bliver passet på dit våbenskab, sådan den leveres uden skrammer. Derfor er vores leveringstid på våbenskabe op til 5 hverdage. Du kan se herunder hvornår vores leverandør kan levere i dit område.

 

Område Leveringsdag
Nordjylland Mandage
Nordsjælland Tirsdage
Midtjylland Onsdage
Sydsjælland Torsdage
Sydjylland/Fyn Fredage