!
Amoeba Striker AS-01 Sniper, Dark Earth

Amoeba Striker AS-01 Sniper, Dark Earth

Produktet er udsolgt.

1.499,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: AMB-03-017059-00
Vægt: 4.145 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Amoeba er efterhånden et ganske kendt mærke indenfor elektiske airsoft geværer. De har nu været i gang med at lave en lækker manuel sniper og hold nu fast et resultat de er kommet frem med. Amoeba Striker er blevet en vellavet og flot sniper! Amoebas nye sniper her er lavet i høj kvalitet til en ganske fornuftig pris! 

Selve sniper kolben (kroppen) er lavet i polymer plast forstærket med nylon fibre, hvilket giver en ganske habil konstruktion. Selve bolten og yderløbet er lavet med CNC teknologi fra 6063 aluminium. Dette har resulteret i et fedt resultat med ingraveringer på bolten fra Amoeba. 


Denne bolt action sniper fra Amoeba er lidt speciel og har flere lækre features som andre producenter kunne lære lidt fra. F.eks. har Amoeba indsat på venstre side en lille indikator der viser om geværet er ladt eller ej! Man har også fra standard været inde og gøre det muligt at jurstere hvor langt ens aftræk skal være! 
Hvis vi kigger lidt mere på den interne del, så føder magasinet kuglerne direkte ind i hop-op kammeret hvilket reducerer antallet af gange sniperen evt vil jamme. Derudover er Nozzlen lavet af stål hvilket gør den stærkere.

 

 

 

Udgangshastighed 135 m/s med 0,20g kugler
Længde 1090 mm
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 2470 gram
Løbslængde 530 mm
Magasin kapacitet 45 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,28-0,30g
Materialer Forstærket Nylon og Metal
Blow Back Nej
Våben Type Sniper

Kunder der har købt dette produkt har også købt