Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


Umarex Glock 17 Gen 5

Umarex Glock 17 Gen 5

1.849,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 2.6457
Vægt: 0.8 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager
stk

I 2017 fik Umarex den globale licens for første gang nogensinde til at lave Airsoft Glock pistoler. Uden at sige for meget er vi næsten sikre på at alle airsoftproducenter har forsøgt at få licens til at producere "rigtige" Glock Replikaer. Cybergun har retten til Glock på fransk territorium hvor Umarex har til resten af verden. 

 

Glock 17 var den første pistol fra Gaston Glock. I 1980 bad det Østriske militær om en ny pistol som skulle erstatte den gamle Walther P38. Det Østriske forsvarsministerium lavede en liste med 17 kriterier som skulle overholdes før man kunne sige ja til en pistol. Pistolens navn Glock 17 kom faktisk fordi denne pistol blev det 17ende patent som Gaston søgte efter. Bonus info, han fik faktisk lavet en fungerende prototype på kun 3 måneder som overholdte alle 17 kriterier. 

 

Denne model er en GEN5, som er den 5. generation af Glock 17 pistoler, som er den nyeste generation af pistoler fra Glock. 

 

Airsoftversionen er akkurat lige som den rigtige pistol. Generation 5 er blevet totalt redesignet i forhold til ældre generationer. Den har fået en helt ny ramme hvor f.eks. pladsen til fingrene er fjernet for bedre greb med det riflede greb. 
Pistolen her kommer som den rigtige med en polymer underdel og med en metal slæde øverst som kører frem og tilbage ved skud (Blow Back). 

Den er desuden ambidextrous, hvilket betyder at den kan benyttes af både højre og venstrehånds skytter

 

Udgangshastighed 90 m/s med 0,20g kugler
Længde 200 mm
Skudmetode Semiautomatisk
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 637 gram
Løbslængde 109 mm
Magasin kapacitet 22 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,25g - 0,28g
Materialer Polymer & Metal
Blow Back Ja
Våben Type Pistol

Kunder der har købt dette produkt har også købt