Udsolgt
Luminox Recon Nav Spc, 8831.KM

Luminox Recon Nav Spc, 8831.KM

Produktet er udsolgt.

4.299,00 DKK

Model/Varenr.: 7151
Vægt: 0,4 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt på køb over 399,-

På ordrer under er fragtprisen 39,-

Mobilepay Checkout

Hurtig & Nem Betaling

Kundeservice & support

Kontakt os her

Præget i Danmark

Masser af tilbehør


Luminox er et amerikansk urbrand, produceret i Schweitz. Luminox blev startet tilbage i 1989 af to gutter. Ordet Luminox stammer fra to latinske ord Lumi (som er latin for lys) og nox (som er latin for nat). Dette ord har siden den spæde begyndelse været et af de allervigtigste punkter i dette ur-brand efter som alle ure har indbygget et specielt belysningssystem som kan "lyse" i over 25 år uden at den mister det mindste. Det smarte ved netop dette system er at man ikke behøver at "lade" det op i lyset først. 

I 1993 kommer Nick North, material ansvarlig hos de amerikanske Navy Seals, forbi for at tage en snak med Luminox om at udvikle et ur som Navy Seals kan benytte under især natmissioner hvor der ikke må bruges lys, men hvor vigtigheden af tid er altafgørende! Det samarbejde betyder i dag at ALLE amerikanske Navy Seals der gennemfører BUD-S (uddannelsen som Navy Seal) får udleveret et Luminox ur! Derfor er Luminox en del af det såkaldte "Essential Gear" for amerikanske specialstyrker og hold nu fast det er da noget at være stolt af! Hvis nogle af verdens bedste soldater kan bruge uret her, så kan man også selv! Med tiden er andre dele af Luminox også blevet udviklet hvilket er blevet til 3 områder "Sea", "Air" og "Land" som alle har deres specielle historie. Og vi må ikke glemme det nyeste skud på stammen Space. Men fælles for dem alle er at de alle har det specielle Luminox "lyssystem"! 

 

Uret her er en del af Luminox serie af Land Ure og er især en del af ur-serien RECON. Recon serien er lavet i samarbejd,e med en tidligere Schweiziske sikkerhedsmand fra militæret og som nu er både militær journalist og skydeinstruktør, for at finde den perfekte balance for et ur der kan bruges af professionelt militærpersonale! Sådan uret både er simpelt men også et effektivt navigationsværktøj. 

Dette Navigation Specialist ur er en ny model i RECON Serien. Dette NAV SPC ur er til personen der agerer navigatør på patruljen indtil punktet bliver nået. Det er til personen der skal holde styr på kort, kompas, tid og GPS. Denne model har en 46 mm urkasse og er spækket med fede featuers såsom en hastighedsmåler (fart tachymeter) i km/t. Modellen her kan også holde styr på to tider sådan du hele tiden ved hvor lang tid du har til næste punkt. Derudover kan den facilitere og hjælpe med navigationen via den nyudviklede urrem der kan bruges som måleenhed med forskellige scales! Derudover er der et aftaligt kompas, så man aldrig farer vild igen.. 
Og som alle andre Luminox urer så skal der ikke benyttes nogen form for batteri, uret er mekanisk og "lader" op når du bruger det. 

 

 

Bevægelsesteknologi Quartz
Funktioner 2 tidszoner
Urkasse diameter 46 mm
Urkasse materiale Carbon
Urkasse højde 13.5 mm
Glass materiale Safir glas med anti refleks
Strop materiale Gummi/silicone
Vandmodstand (m/ft/atm) 200 / 660 / 20
Vægt

72 gram