Udsolgt
Luminox Navy Seal 3051

Luminox Navy Seal 3051

Produktet er udsolgt.

2.799,00 DKK

Model/Varenr.: 7057
Vægt: 0,4 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt på køb over 399,-

På ordrer under er fragtprisen 39,-

Mobilepay Checkout

Hurtig & Nem Betaling

Kundeservice & support

Kontakt os her

Præget i Danmark

Masser af tilbehør


Luminox er et amerikansk urbrand, produceret i Schweitz. Luminox blev startet tilbage i 1989 af to gutter. Ordet Luminox stammer fra to latinske ord Lumi (som er latin for lys) og nox (som er latin for nat). Dette ord har siden den spæde begyndelse været et af de allervigtigste punkter i dette ur-brand efter som alle ure har indbygget et specielt belysningssystem som kan "lyse" i over 25 år uden at den mister det mindste. Det smarte ved netop dette system er at man ikke behøver at "lade" det op i lyset først. 

I 1993 kommer Nick North, material ansvarlig hos de amerikanske Navy Seals, forbi for at tage en snak med Luminox om at udvikle et ur som Navy Seals kan benytte under især natmissioner hvor der ikke må bruges lys, men hvor vigtigheden af tid er altafgørende! Det samarbejde betyder i dag at ALLE amerikanske Navy Seals der gennemfører BUD-S (uddannelsen som Navy Seal) får udleveret et Luminox ur! Derfor er Luminox en del af det såkaldte "Essential Gear" for amerikanske specialstyrker og hold nu fast det er da noget at være stolt af! Hvis nogle af verdens bedste soldater kan bruge uret her, så kan man også selv! Med tiden er andre dele af Luminox også blevet udviklet hvilket er blevet til 3 områder "Sea", "Air" og "Land" som alle har deres specielle historie. Og vi må ikke glemme det nyeste skud på stammen Space. Men fælles for dem alle er at de alle har det specielle Luminox "lyssystem"! 

 

Uret vi har med at gøre her er faktisk en af de originale Navy Seal ure som ligger i Luminox 3000 serie! Uret her er derfor faktisk netop det ud som alle de Navy Seal soldater der gennemfører får udleveret som en del af deres udrustning. Og hvilket ur! Uret er bygget af special Carbon for at holde vægten nede. En lækker urkasse der viser uret utroligt lækkert frem. Uret er vandtæt ned til 200 meter, hvilket gør den yndet for især dykkere. En feature der ikke må glemmes er at ALLE Luminox ure er batterifrie, de er simpelthen mekaniske og "lader" op når du går med det.. Federe bliver det ikke?

 

 

Bevægelsesteknologi Quartz
Funktioner Tid/dato
Urkasse diameter 44 mm
Urkasse materiale Carbon
Urkasse højde 13.8 mm
Glass materiale Hærdet Mineral Crystal 
Strop materiale Gummi/silicone
Vandmodstand (m/ft/atm) 200 / 660 / 20
Vægt

53 gram