Udsolgt
Luminox Navy Seal 3001 Black Ops

Luminox Navy Seal 3001 Black Ops

Produktet er udsolgt.

2.749,00 DKK

Model/Varenr.: 7109
Vægt: 0,4 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt på køb over 399,-

På ordrer under er fragtprisen 39,-

Mobilepay Checkout

Hurtig & Nem Betaling

Kundeservice & support

Kontakt os her

Præget i Danmark

Masser af tilbehør


Luminox er et amerikansk urbrand, produceret i Schweitz. Luminox blev startet tilbage i 1989 af to gutter. Ordet Luminox stammer fra to latinske ord Lumi (som er latin for lys) og nox (som er latin for nat). Dette ord har siden den spæde begyndelse været et af de allervigtigste punkter i dette ur-brand efter som alle ure har indbygget et specielt belysningssystem som kan "lyse" i over 25 år uden at den mister det mindste. Det smarte ved netop dette system er at man ikke behøver at "lade" det op i lyset først. 

I 1993 kommer Nick North, material ansvarlig hos de amerikanske Navy Seals, forbi for at tage en snak med Luminox om at udvikle et ur som Navy Seals kan benytte under især natmissioner hvor der ikke må bruges lys, men hvor vigtigheden af tid er altafgørende! Det samarbejde betyder i dag at ALLE amerikanske Navy Seals der gennemfører BUD-S (uddannelsen som Navy Seal) får udleveret et Luminox ur! Derfor er Luminox en del af det såkaldte "Essential Gear" for amerikanske specialstyrker og hold nu fast det er da noget at være stolt af! Hvis nogle af verdens bedste soldater kan bruge uret her, så kan man også selv! Med tiden er andre dele af Luminox også blevet udviklet hvilket er blevet til 3 områder "Sea", "Air" og "Land" som alle har deres specielle historie. Og vi må ikke glemme det nyeste skud på stammen Space. Men fælles for dem alle er at de alle har det specielle Luminox "lyssystem"! 

 

Uret vi har med at gøre her er faktisk en af de originale Navy Seal ure som ligger i Luminox 3000 serie! Uret her er derfor faktisk netop det ud som alle de Navy Seal soldater der gennemfører får udleveret som en del af deres udrustning. Modellen her er dog Black Ops modellen som har en mørk urskive.. Men det gør kun looket ekstra fedt! 


Selve urkassen her er lavet af Carbon for at holde vægten på uret nede. Kassen her har en diameter på 43 mm og en højde på 11,8 gram. Urets strop er lavet af Gummi og silicone.
Uret har en vægt på ikke mere end 43 gram totalt! 

 

Bevægelsesteknologi Quartz
Funktioner Tid/dato
Urkasse diameter 43 mm
Urkasse materiale Carbon
Urkasse højde 11.8 mm
Glass materiale Hærdet Mineral Crystal 
Strop materiale Gummi/silicone
Vandmodstand (m/ft/atm) 200 / 660 / 20
Vægt

43 gram