Luminox Bear Grylls Survival Sea 3723

Luminox Bear Grylls Survival Sea 3723

3.589,00 DKK

Klarna
Model/Varenr.: XB.3723
Vægt: 0,4 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (3-5 dages levering)

Gratis fragt på køb over 399,-

På ordrer under er fragtprisen 39,-

Mobilepay Checkout

Hurtig & Nem Betaling

Kundeservice & support

Kontakt os her

Præget i Danmark

Masser af tilbehør


Luminox er et amerikansk urbrand, produceret i Schweitz. Luminox blev startet tilbage i 1989 af to gutter. Ordet Luminox stammer fra to latinske ord Lumi (som er latin for lys) og nox (som er latin for nat). Dette ord har siden den spæde begyndelse været et af de allervigtigste punkter i dette ur-brand efter som alle ure har indbygget et specielt belysningssystem som kan "lyse" i over 25 år uden at den mister det mindste. Det smarte ved netop dette system er at man ikke behøver at "lade" det op i lyset først. 

I 1993 kommer Nick North, material ansvarlig hos de amerikanske Navy Seals, forbi for at tage en snak med Luminox om at udvikle et ur som Navy Seals kan benytte under især natmissioner hvor der ikke må bruges lys, men hvor vigtigheden af tid er altafgørende! Det samarbejde betyder i dag at ALLE amerikanske Navy Seals der gennemfører BUD-S (uddannelsen som Navy Seal) får udleveret et Luminox ur! Derfor er Luminox en del af det såkaldte "Essential Gear" for amerikanske specialstyrker og hold nu fast det er da noget at være stolt af! Hvis nogle af verdens bedste soldater kan bruge uret her, så kan man også selv! Med tiden er andre dele af Luminox også blevet udviklet hvilket er blevet til 3 områder "Sea", "Air" og "Land" som alle har deres specielle historie. Og vi må ikke glemme det nyeste skud på stammen Space. Men fælles for dem alle er at de alle har det specielle Luminox "lyssystem"! 

 

Uret her er et 2020 ur som er lavet i samarbejde med den populære overlever og outdoor guru Bear Grylls. Modellen her er en Sea series. Du får et ur med Bear Grylls signaturfarve Orange flere steder samt hans slogan "Never Give up" som står bag på uret. Uret er vandtæt ned til 200 meter og kommer med et saphirglas med anti refleks i. Den er mere simpel end nogle af de andre modeller 

 

Bevægelsesteknologi Quartz
Funktioner Tid/dato
Urkasse diameter 42 mm
Urkasse materiale Carbon (CARBONX)
Urkasse højde 14 mm
Glass materiale Safir krystal
Strop materiale Gummi/silicone
Vandmodstand (m/ft/atm) 200 / 660 / 20
Vægt

76 gram