Luminox Black Ops Carbon 8882

Luminox Black Ops Carbon 8882

3.399,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 108042
Vægt: 0.4 kg.
Lagerstatus: 2 stk på lager
stk

Luminox er et amerikansk urbrand, produceret i Schweitz. Luminox blev startet tilbage i 1989 af to gutter. Ordet Luminox stammer fra to latinske ord Lumi (som er latin for lys) og nox (som er latin for nat). Dette ord har siden den spæde begyndelse været et af de allervigtigste punkter i dette ur-brand efter som alle ure har indbygget et specielt belysningssystem som kan "lyse" i over 25 år uden at den mister det mindste. Det smarte ved netop dette system er at man ikke behøver at "lade" det op i lyset først. 

I 1993 kommer Nick North, material ansvarlig hos de amerikanske Navy Seals, forbi for at tage en snak med Luminox om at udvikle et ur som Navy Seals kan benytte under især natmissioner hvor der ikke må bruges lys, men hvor vigtigheden af tid er altafgørende! Det samarbejde betyder i dag at ALLE amerikanske Navy Seals der gennemfører BUD-S (uddannelsen som Navy Seal) får udleveret et Luminox ur! Derfor er Luminox en del af det såkaldte "Essential Gear" for amerikanske specialstyrker og hold nu fast det er da noget at være stolt af! Hvis nogle af verdens bedste soldater kan bruge uret her, så kan man også selv! Med tiden er andre dele af Luminox også blevet udviklet hvilket er blevet til 3 områder "Sea", "Air" og "Land" som alle har deres specielle historie. Og vi må ikke glemme det nyeste skud på stammen Space. Men fælles for dem alle er at de alle har det specielle Luminox "lyssystem"! 

 

Uret her er en Black Ops 8880. Denne serie ure har en Carbon urkasse og rustfrie stål skruer på bagsiden for at blive endnu mere vandafvisende. Derudover har uret et safir krystal glas med en anti-reflektive coating, som gør at den er endnu mere modstandsdygtig overfor ridser samt at man nemmere kan se når der er meget sollys. 

 

Bevægelsesteknologi Quartz
Funktioner Tid/dato
Urkasse diameter 45 mm
Urkasse materiale CARBONOX
Urkasse højde 13 mm
Glass materiale Safir Krystal
Strop materiale Gummi/silicone
Vandmodstand (m/ft/atm) 200 / 660 / 20
Vægt

72 gram