Læs vores Corona Update 🔵 Vi afsender helt som normalt - Spar 15% på alle dogtags og tilbehør + du får levering til hjemmet med DAO365 til kun 45,- 📦


TILBUD !
Wolverine MTW Modular Training Weapon SBR, 10,3

Wolverine MTW Modular Training Weapon SBR, 10,3", Reaper M

Produktet er udsolgt.

4.679,10 DKK 5.199,00 DKK

Spar

9%

Vejl. udsalgspris 5.799,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: WOL-MTW-SBR-REAP
Vægt: 4 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Det nyeste skud på HPA stammen fra Wolverine, her deres Wolverine Modular Training Weapon (MTW).

Denne udgave er i SBR konfiguration med 10,3" yderløb og 10" Invictus MLOK rail, hvilket giver den en perfekt længde til både at bruges i skoven og i tætte situationer.
 

Det interne består i denne model af Wolverine Reaper M som er fuldt mekanisk hvilket betyder du ikke behøver at have ekstern strøm tilkoblet. Reaper M er en mekanisk version af Gen 2 Reaperen som giver bedre hop-up konsistens samt mindre tab af luft i slangen. Derudover er den kombatibel med Wraith CO2 og Wraith AERO kolberne. Reaper M er lavet til at passe direkte ind i MTW'en.

Kroppen bruger delvist real steel dele, såsom buffertube, kolbe og underdel. Dette gør at den kan åbnes på samme måde som en rigtig AR-15, men kan stadig tage normale AEG magasiner.

Hop-up systemet er specialdesignet, men er kompatibelt med normale AEG løb og gummi, så du nemt kan installere din fortrukne løsning.

Som ekstra registrer riflen selv når magasinet er tomt hvis man bruger Wolverines egne magasiner, og der medfølger selvfølgelig et.

 

 

Udgangshastighed Semi & Fuldautomatisk
Længde 690 mm - 775 mm
Skudmetode Semi & Fuldautomatisk
Vægt 1956 gram
Løbslængde 290 mm
Magasin kapacitet 120 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,25g - 0,28g
Gearboks Version 2
Materialer Fuld Metal