Om os

Historien om Armytags

Armytags startede tilbage d. 12 december 2006 og gik dengang under navnet Armytegn.dk - Virksomheden blev startet af Ivan fra Aulum og drev i de første 11 år virksomheden selv. Ivan har tidligere været soldat og forstod ikke hvorfor man sol civil ikke kunne købe dogtags/hundetegn/kadaverskilte. Ivan beslutter sig derfor at tage sagen i egen hånd og købte en graveringsmaskine og en hulens masse dogtags, sådan han kunne komme i gang selv. 

Det viste sig at være en rigtig god beslutning og siden er sortimentet blevet udviklet sådan virksomheden i dag sælger dogtags også udenfor Danmarks grænser, nemlig i Sverige, Norge og resten af Europa

 

D. 1/1 2017 blev Armytags.dk opkøbt af Handelshuset Aulum da Ivan ønskede at komme videre i sin karriere med andre projekter. Handelshuset Aulum overtog derfor hele forretningen, som også indebærer erhvervsdelen af Armytags - logomarketing.dk 

Siden 2017 er der sket mange ting med Armytags - Der er kommet flere produkter og et par nye produktkategorier til, en ny prægningsmaskine sådan der kan laves tags med Æ, Ø og Å samt Ö og Ä - Og ikke mindst  ♥ og et kors ✝. 

 

Historien om Handelshuset Aulum 

Handelshuset Aulum blev stiftet i 1993 under navnet B.K. Fiskegrej. Bjarne Kristensen startede hjemme i privaten med at lave fiskegrej selv og sælge det rundt i det lokale. Dette var en sucess og lige så stille blev dette til en butik med fiskeudstyr og grej! I 1998 kunne firmaet ikke rummes hjemme i privaten og Bjarne købte den nuværende lokation for Handelshuset Aulum, Jernbanegade 7 i Aulum som tidligere var en SPAR-Købmand. Her startede Bjarne ud med at have fiskegrej, fiskeudstyr og ikke mindst et loppemarked i resten af butikken.. I år 2000 tog Bjarne en tur til Kina med en kollega og fik øjnene op for hardball/softguns/airsoft og købte et par containere her, det har vist sig at være en bragende sucess og er i dag vores hovedområde i virksomheden. Der har igennem tiden været mange forskellige artikler i butikken hvor legetøj og Diddl kan nævnes som store varegrupper. Omkring 2005-2006 fik virksomheden en webshop hvor hardball delen kunne sælges online! I begyndelsen var dett ikke kæmpe stort, men som tiden gik og internettet blev mere populært steg omsætningen på hjemmesiden også.. I dag kan vi brøste os med at halvdelen af vores salg ligger på internettet! 

 

Bjarne solgte Handelshuset Aulum til sit barnebarn Kenneth Storm Jessen d. 1/1-2017 som ejer virksomheden i dag! Kenneth har været med igennem mange år og er lige så stille steget i graderne til at blive butikschef i 2016. 

 

Handelshuset Aulum i pressen:

Webartikel om overtagelsen 2016: 
https://aoh.dk/artikel/barnebarn-overtager-handelshuset

 

TV Midt/Vest: 
https://www.tvmidtvest.dk/nyheder/25-12-2016/1930/barnebarn-overtager-bedstefars-forretning?autoplay=1

 

Handelshuset Aulums medlemskaber

 

Handelshuset Aulum er medlem af Forening for Dansk Internet Handel hvilket er en fordel for dig som kunde.
FDIH er Foreningen for Dansk Internet Handel, som er en interesseorganisation for virksomheder der forretningsmæssigt bruger internettet som handelsplatform.
Vi er medlem af FDIH for at blive inspireret og udfordret på vores forretningen til både vores og din interesse. FDIHs konferencer og seminarer sikrer at vi hele tiden er up-to-date med den gældende lovgivning og udviklingen med internettet og internethandel, således du altid vil få den bedste oplevelse på vores shop.

Du kan se hvilke webshops der er medlem af FDIH lige her

 

Handelshuset Aulum er blevet godkendt til Webshop Mærket, hvilket er en ordning der er med til at sikre dig som kunde. Webshopmærket gennemgår de hjemmesider der ønsker optagelse for at se om webshoppen overholder gældende regler. Hvis den gør dette og webshoppen er blevet godkendt yder Webshopmærket op til 1000 DKK i garanti, hvis noget skulle gå skævt ved handlen. Du kan læse meget mere om Webshop Mærket på deres hjemmeside - http://www.webshop-maerket.dk/

 

 

 

Teksten er rettet d. 12/01 2021.