Handelshuset Aulum Prismatch

Vi her hos HandelshusetAulum bestræber os altid på at være netop din absolutte favorit til køb af airsoft/hardball i Danmark. Derfor vil vi også gerne kunne yde den bedste service og ikke mindst være med på priserne på de produkter du står og mangler!

Derfor vil vi gøre alt for at du vælger os som din leverandør af airsoft geværer, stumper, tøj og beskyttelse ikke mindst. Det gør vi ved at indføre et prismatch, hvilket betyder at hvis du finder varen hos en anden butik/webshop i Danmark så matcher vi deres pris på varen!

Hvordan benyttes Handelshuset Prismatch:

For at benytte Handelshusets Prismatch skal du gennemføre din ordre som normalt. Når du har placeret ordren skal du sende os en mail på support@handelshusetaulum.dk eller klikke på følgende kontakt formular. Du sender os her dit ordrenummer samt et link til den vare du har fundet som er billigere det andet sted, sådan vi kan tjekke efter. Det er meget vigtigt du sender linket direkte til produktet!
Bemærk at denne e-mail skal sendes indenfor halvanden time efter ordren er afgivet da vi ikke kan give prismatch på allerede pakkede og sendte ordre.

Når prismatchet er godkendt så regulerer vi beløbet ned på din betaling, sådan vi ikke trækker det fulde beløb.

Betingelser:

  • Varen skal være præcis den samme
  • Varen skal være på lager og mulig at bestille
  • Prismatch gælder kun danske butikker/webshops
  • Prismatch gælder kun hvis der sammen med en webshop er en fysisk butik
  • Prismatch gælder ikke hvis der køres annoncer, ophørsudsalg eller restpartier
  • Der kan opstå enkelte situationer hvor en kostpris på en vare er steget voldsomt indenfor kort tid pga f.eks. kurssvingninger, hvor den gamle shop sælger til den gamle pris. Ved sådanne tilfælde gælder Prismatch ikke.