COVID-19 update i forhold til Handelshuset Aulum

Kære kunder og besøgende hos Handelshuset Aulum, 

Vi er hårdt ramt af den seneste Corona-udvikling her hos os. 

Jeg kæmper en brav kamp for at opretholde forretningen og mine 3 medarbejdere i forretningen. Banen er lukket ned for nu, butikken er gået i stå og webshoppen kører som normalt med mindre salg. 

Jeg håber derfor at med rabatten her på mindst 15% på alle varer vil hjælpe til at du laver en webordre på noget lækkert airsoft, luftgevær eller outdoortilbehør. Det kan være en god aktivitet nu her i den periode hvor mange er hjemme at man kan “lege” lidt med at skyde til måls f.eks. 

Jeg vil egentlig gerne give dig en ide om alvoren i udviklingen siden d. 10/3. Vi havde god gang i sagerne frem til denne dato, men herefter er tingene gået helt i stå. Faktisk så meget i stå at vi er omkring 50% bagud i forhold til normalen her i slutningen af Marts. 

Vi har i Handelshuset Aulum haft en ganske fornuftig forretning igennem hele 2020 og har købt ind efter dette, nemlig for at have en masse cool produkter på hylderne her til sæsonstarten. Faktisk har vi mere end 3500 varenumre online på shoppen lige nu! 

Vi har valgt at investere overskuddet i at få købt nye varer og forbedre f.eks. banen, webshoppen og butikken, hvilket i denne situation også betyder at vi ikke har et overskud vi “bare” kan tage af når tingene er svære. 

15% på alt resten af Marts for at hjælpe

Derfor bliver vi også nødt til at tage alternative metoder i brug, selvom vi lige har kørt Sæsonstarts udsalg i start marts. Vi skal jo have penge til at kunne betale både medarbejdernes løn men også leverandører som skal have betaling for varer til os. 

Det betyder også at jeg i dag har sat alle varer i shoppen ned med mindst 15% for at få noget omsætning i kassen! 


Jeg håber derfor at du så vil købe et par ekstra poser kugler, den pistol du ønsker dig eller noget andet her hvor vi er lidt i en speciel situation i vores samfund med mange danskere hjemme og ikke på job. - Som tak får du 15% på ALLE varer - Kun på shoppen vel at mærke, da vi skal stoppe smittespredning. 

Udover de 15% rabat kører vi også med andre tiltag i øjeblikket: 

 • Gratis hjemmelevering ved køb over 999,- med GLS
 • Køb nu - Betal om 14 dage med Klarna
 • Gratis fragt til pakkeshop (GLS og Bring) ved 450,- 
 • Over 160 varer nedsat med mere end 15%

Jeg er helt sikker på vi klarer den med din hjælp! 

Jeg er helt sikker på at vi nok skal komme igennem dette, selvom det kræver en enorm indsats fra både mig selv og mine medarbejdere her i butikken, men jeg håber også at du er glad for vores hurtige levering, gode priser, store udvalg og gode service at du vil støtte lidt op i denne svære tid. 

Dette opslag handler på ingen måde om medlidenhed eller andet - Det handler udelukkende om at sikre likviditet (altså penge på kontoen) til at betale omkostninger og løn, sådan vi i fremtiden også har masser af varer, gode priser, dygtige medarbejdere og en fed airsoftbane at spille på! 

Jeg ved at dette gælder hos mange andre små webshops og fysiske butikker, som oplever et tilsvarende nedgang i deres salg, derfor håber jeg også at du vil støtte op om dem du godt kan lide at handle ved i denne tid! 

Jeg bruger noget nær hele min vågne tid på at sikre vi sender ud hurtigst muligt og at du kan få svar på dine spørgsmål på mail, chat og via Facebook Messenger - Skriv endelig hvis der er bare det mindste, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at hjælpe! 

Med Venlig Hilsen
Kenneth Storm Jessen
Ejer

Handelshuset Aulum / Battleground Airsoft & Armytags 

Corona Tiltag hos Handelshuset Aulum: 

Først og fremmest holder vi åbnet som normalt både på webshoppen og i butikken, dog kommer der til at være småting vi gør lidt anderledes.

Det betyder vi leverer akkurat som vi altid gør med dag til dag levering på noget nær alle varer!

 • Vi sender ud som normalt - Nu med gratis hjemmelevering ved køb for 999 DKK med GLS. 
 • Der vil være lavere bemanding i butikken, på shoppen og i kundeservice
 • Der tages kun imod kortbetaling samt Mobilepay i butikken
 • Der kan være lidt længere leveringstider på bestillingsvarer end normalt.
 • Der er lavet skilte til kø i butikken ved afhentning af pakker osv - Hold afstand! 
 • Der vaskes håndtag og døre i butikken flere gange dagligt
 • Der benyttes håndsprit af medarbejdere i forbindelse med pakning af ordre, før betjening i butikken og flere gange dagligt
 • Der er håndsprit til kunder ved indgang til butikken som vi anbefaler man benytter
 • 15 % på ALLE varer - Kun på webshoppen for at minimere smittespredning

Vi vil anbefale folk at købe deres produkter over nettet, her har vi masser af betalingsmuligheder samt flere fragtmetoder.

Hvis du helst vil hente varen i butikken så kan du vælge "Afhent i butik" som fragt, så sørger vi for at finde det hele frem til dig.

Pakkeshop:

Både DAO og Bring pakkeshop er åben som normalt, der skal dog medbringes ID til Bring pakkeshop, da der ikke skrives underskrifter på telefonen som normalt for at minimere smittefaren. 

Battleground Airsoft:

 • Spildagen d. 15/3-2020 er aflyst
 • Spildagen d. 29/3-2020 er aflyst
 • Kampen om rævegraven er også indtil videre stadig gældende